True Wireless真無線耳機討論 (68)

997 回覆
8 Like 1 Dislike
我買行過左保都冇用啦
而家係日馬買都係1700蚊
仲要有得直運咁方便都要益炒狗
30日內有問題又有得退貨
同啲炒狗買你之後有問題采你都有味
咪鳩喇
講左幾多次xm4行過保免費換新呀

兩邊都100%用用下變做咁,請問你地係唔係都係咁?
定唔正常?
唔知有無得整?
az60
有無師兄已經試左ZE8000
用緊MTW3 心郁郁想換新野聽
用緊marshall motif想換bose最新個隻
分別大唔大?
唔睇價錢想入隻音質同連線都好嘅耳機,有邊隻推介
之前睇中咗B&o ex ,不過見佢連線好似麻麻地
新出嚟講可以諗ZE8000
睇評測連接穩定性都唔錯
音質應該喺TWS有top 5
但最好自己試吓係咪啱聽
無試過咁
未過保就攞返去睇睇咩事啦
請問有冇$2000內,重bass嘅耳機可以推介?
用iPhone其實係咪換Ze8000都無所謂?
之前對XM4唔見咗,用緊AirPod Pro
用iphone都可以照買ZE8000嘅,買多隻BTW4可以用埋落電腦/switch/ipad度
其實用mac/iPad/iPhone 播歌既時候,點先睇到佢(btw4)係咪出緊aptx adaptive

唔鍾意重bass不過都多謝你報導

暫時要換嘅話都係傾向Nuarl Next1,但係用緊N6 Pro2冇咩藉口
想問有冇人用Bose QuietComfort II?覺得點?
仲用緊第一代
抗噪最好係咪xm4?
利申唔識
ze8000睇評價好似唔係幾得
LM
我上星期三見到日馬仲有$26500 yen, 扣左稅應該$24xxx yen
即刻忍痛買, 直送香港, DHL 2日送到
計埋計埋$15XX左右
除咗XM3/XM4之外有邊個牌子型號嘅耳機本身有預XL size耳膠?
XM3壞壞哋之後拎個平價耳機用住先,發覺用返XM3個耳膠效果都唔錯
但裝XL size耳膠之後放唔入充電盒
直接買耳膠?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞