True Wireless真無線耳機討論 (68)

997 回覆
8 Like 1 Dislike
TWX9到手了
有咩評價
我對Nuarl N6 Pro2到今日我都未算搵到perfect match,試過原裝,spinfit 360同final e for TWS,暫時用緊final e for TWS M碼,之前用L多
BTW買咗盒FiiO HS18耳膠,不過唔知幾時到,身痕幫襯Aliexpress而唔taobao
我試咗兩日,未試 aptx adaptive ,普通 aac 試, 對得住個價,戴舒服,聲清過 Ckr70tw 。當然正價2000 既話仲有其他唔同可以考慮
XM4 原裝耳綿無對啱size, 用其他耳膠又衰聲
撞星期六日冇人返工
垃圾
你睇個d評測係一開頭個d咪會有
佢更新左2次之後已經冇野
感覺 TWX9 把聲有啲似 CKR100...
就算香港行賣2000都有競爭力
而家日馬賣21000直頭抵到爛
襟聽嘅話估計因為同 CKR100 一樣係系列旗艦機,所以唔會做得咁女毒...
TWX9聽Yoasobi呢啲女高音好正,唔會聽覺疲勞,佩戴感唔錯,唔會好易甩,不過帶耐左都會小小攰
間唔中上去睇吓有無返貨
應該係賣到無貨
21000真係抵到爛
nothing係咪半透明個隻
用過早兩年出個隻 落去ssp 干擾到仆街 歌都唔係好聽到
Nothing都係聽人地介紹
可能買番air pods算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞