True Wireless真無線耳機討論 (68)

997 回覆
8 Like 1 Dislike
Bose QuietComfort Earbuds 2?
呢個通話o唔ok?
iPhone
Around 3k budget
係咪得Pi7 S2呢個選擇?
如果通話嚟講Jabra 通話幾好,Bose 通話唔算好唔算差不過ANC最好聲又幾好又舒適做運動幾啱
B&O ex
Bose QuietComfort® 消噪耳塞 II 防汗水嗎?
防汗水。Bose QuietComfort® 消噪耳塞 II 通過 IPX4 測試,代表可以防汗水和任何角度的水濺。充電盒內部可以在充電時,抵抗殘留在耳塞上的水份或汗水;但並不建議將充電盒外部暴露於水中。

連官網都唔睇
Jabra Elite 7 Pro 唔錯既,
一出用到而家,無乜投訴
有過既問題係update完左右connect唔到, email問番官方第2日就覆番教凡點整番
聲唔好預好好
隔音換左耳棉有提升
但講電話真心覺得好好,日日番工收工都傾住電話, 因為有骨傳導唔使講好大聲對面都聽得到
用左MTW2 一段時間 今日終於壞左 一邊耳機開唔到
諗住2K budget換隻新既
暫時諗緊呢幾隻 想問下巴打們意見
1. B&O Beoplay EQ
2. MTW3
3. KEF MU3
4. Devialet Gemini

想要ANC 唔講電話 重音質 邊隻會好d?
Bose
個人麻麻地bose
重音質都Bose
如果一邊唔著燈咁可以點
ANC最好音質算ok兼顧兩邊Bose算最好啦
隻xm4 左邊聽30分鐘就無電
巴打搞掂未
我左耳得返5%
Technics AZ60左邊細聲咗勁多,請問有無鋪頭可以整返?定買新耳機仲抵過維修
唔見咗保養紙
岩岩玩完twx9 差啲出手買
上嚟見到之前日馬個價錢即刻心理唔平衡唔買住
試過一邊唔著 之後清潔下個接觸位 再對正D就差到
用咩清潔
左耳打柴 買咗一個月咋
都係就咁用棉花棒抹下咋
我都今日壞左mtw2 其實幾好用
我都係睇緊
mtw3
gemini
b&w pi7 s2

音質好似話b&w pi7 s2 幾好
但唔知anc好唔好過 mtw
Jabra evolve2 buds係咪唔係for出街用
清潔完無事了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞