True Wireless真無線耳機討論 (68)

997 回覆
8 Like 1 Dislike
我個人經驗唔代表其他人

我用咗呢隻有線好多年,JVC HA-FXT90L2
http://archive.am730.com.hk/article-82354

舊年用$690試下入對TWS玩下,Nuarl N6 Pro2,發覺好過我對有線,唔知係咪年代差太遠
濕水得咩
本身用緊airpod pro 壞壞地想換 睇中呢兩隻 想問下邊隻好?
sennheiser momentum true wireless 3同sony wf-1000xm4
日馬TWX9係咪要用集運
用香港地址唔比送既
你想追咩先?音質?方便性?ANC ? 通話? 就咁俾2粒取向完全唔同嘅耳屎好難答到你架喎
好似block咗 玩爛埋

等多日用集運算 而家最平¥24000睇下會唔會再減
音質同埋帶得舒服 本身係想買sennheiser 但係見到sony係用耳棉 但係唔知音質點同舒唔舒服
音質同舒適都係mtw3
Xm4個耳棉勁唔舒服
仲以為自己問題,我隻又好撚奇怪,係得單邊用電超快
大家有冇耳機推薦 主要for 睇片 打下機 budget 1200 主要想隔絕環境聲
佢正價或多貨先會放返比人買
想請問BOSE QC 2 好冇?
好似冇咩CHING 提起
而家先買wf-1000xm4會唔會好傻仔
依家用緊xm3,因為單邊用電極快
諗住換過個新headphone
如果換返xm4,音質分別係咪唔太大
自己偏好聲底厚啲
其實OK,千頭黎講性價比最高la,係舊電垃圾成日壞啫。
咁啱見到豐澤1288就買咗
有冇人知日馬twx9 而家唔俾用香港地址
問過Cs佢話幫唔到我 應該係日馬唔俾
集運又唔可以寄有鋰電池既products
咁點搞
咁點解之前得

上個禮拜都唔會咁
今日諗住俾錢就咁
但轉日本地址就冇事
集運係可以但係冇我扣稅
係事前問定集運可唔可以收先
啱啱日馬TWX9有直運香港 不過計埋運費要23500 yen
真係早買早享受 遲買幾日仲要貴幾舊
有ckr70tw 係咪唔太需要考慮升級去twx9?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞