True Wireless真無線耳機討論 (68)

997 回覆
8 Like 1 Dislike
有冇巴打可以推薦下1000樓下無線耳機?

airpods pro壞左

出街正係開降噪、唔聽歌唔睇片
戴得舒服就得

有冇1000樓下拍得上airpods pro配戴感既耳機?
啱啱買咗 focal bathys,雖然個樣好柒但啲聲好正
我都買左, 音質升級唔算多, 依然低音行先, 多左ANC, 開左ANC 都聽到自己講野, 但就無咩耳壓感, 同埋比第一代舒服, 應該都算幾穩陣, 我諗係1000蚊價位都算有競爭力, 但如果要音樂優先, 又或者ANC, 佢應該唔算最好
聽日返工再試下有無多D驚喜
本身係airpod但就係跌咗隻
$2000 不直有咩推介
本身去灣電lets go , dma睇下有冇demo

點知全部都末有,之後上price.com

旺電有間話有早烏promotion,問一問$1980

就盲衝左,希望隻耳機唔好中伏
幾時有貨??
Pi7s2同ze8000真係好難揀
等出左之後睇下點先
早2年買samsung S21加左5舊水換購galaxy buds pro
一路用到而家都覺得ok尤其是講電話好清晰
不過突然左邊耳差唔到電,玩完

而家諗緊應該照買galaxy buds pro 2好
定係sennheiser true momentum 3
主要聽歌,同希望通話清晰
價錢無所謂

跪求意見
你要講電話一定係Buds 2 pro
各位有冇$1000樓下ge真無線半入耳耳機推介?
之前見nothing 出咗 ear (stick), 買咗黎試,結果用咗兩個月右耳勁細聲.
用過jbl, 個connections 又有d廢
xm5而家做緊咩價?之前有跌過落1800?
Mac 機食唔食到?定pc 先得?見佢冇寫
用咗sony wf xm3好耐,宜家睇netflix hbo有時會斷下窒下咁,出街聽歌試過窒一窒然後左右耳唔同步
如果買sony上wf xm4是否不智
各位有冇其他推介
有啲煩平時做嘢都lag機
聽講鐘意ze3000既唔會鐘意ze8000
留名等ze8000評價
有無人xm4轉twx9?
想問下twx9降噪相比xm4如何?
退埋稅$ 1806 食屎啦ECT
啱啱今日買未得閒聽
巴打,覺得mclaren 版會唔會好浮誇諗緊買007定mclaren好,007好似沉實d

咁其實你心中有答案,照自己嘅意思去買就OK,聲冇評測話有分別嘅

咁我去睇下實物再決定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞