True Wireless真無線耳機討論 (68)

997 回覆
8 Like 1 Dislike
用緊AZ60, 想入TWX9
有無2款都有既Ching可以比d comments
日馬之前21000抵到爛
好心喇
Twx9係大眾調音黎
有心買做下功課都知
之前係圍21000再減tax?
你啱你啱
2對都有 純聽歌既TWX9會好d既
但操作我都係揀返AZ60
斷線頻率TWX9都比較高
咁我可以放棄TWX9
想搵隻可以取代AZ60,主要是個盒既電池成日好似差唔到電,淨係差到對耳機
有冇人用Sennheiser MTW3, 有咩評價
同埋有冇人用過soundcore liberty 4?
有冇訓教用嘅耳機用嚟隔音
見親啲話主打訓教用嘅耳機
全部電池得個5小時
希望長Connect電話聽埋鬧鐘
平過日本本土清唔晒真係要檢討
剩係訓5個鐘就得
amazon買耳機有時佢頭幾個工作天都唔發貨係咪正常現象
bose qc2低音都唔錯
中高頻真係聽唔入耳
原本諗過貪佢個降噪同低音
但係真係接受唔到佢個高頻
轉買twx9
最唔滿意twx9係成日窒 邊度都可以窒幾野
如果係AMAZON 自己發售既話就唔正常
如果係3rd party , 就有機會delay
而家用緊xm4, 但越嚟越覺得唔舒服,試過係巴士跌過兩次落地
想問有咩推介?twx9最近見大家都幾高討論但唔知邊度有得試,周圍冇貨。
唔通真係要用air pod pro 2 ?
用緊i phone 14 pro max + apple music
聽開j rock, metal > pop
而家用緊xm4, 但越嚟越覺得唔舒服,試過係巴士跌過兩次落地
想問有咩推介?twx9最近見大家都幾高討論但唔知邊度有得試,周圍冇貨。
唔通真係要用air pod pro 2 ? 
用緊i phone 14 pro max + apple music
聽開j rock, metal > pop
舒適=音質》通話
14pm用aac未窒過
你android?
我用iphone 都係冇試過斷 但未去旺角嗰啲地方試
不如試下換耳膠耳綿先,會唔會係size唔啱
係android
用緊aptx adaptive/aptx
係旺角每個紅綠燈都窒咁濟
平時火車站一定窒 但係窒幾十秒又會好返
aptx adaptive會突然斷係咪死症黎
aac雖然聲差啲但真係未試過斷
你咩機先
Android 機d設計部部唔同都有影響
以xm4為例夾sony旗艦機行ladc會成日斷同窒
反而用Samsung 旗艦就完全冇問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞