True Wireless真無線耳機討論 (68)

997 回覆
8 Like 1 Dislike
thx 反而我唔太想變得中性啲
可以等吓
https://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=180&t=6728696

呢個review有誠意 利申:用緊Nuarl N6 Pro2
拎出街用 一般值
係office/屋企用 好值

不過如果問唔計真無線嘅方便性,純音色/音質值唔值3K? 好老實咁講 唔值
連iphone有aac, 連android電話support就有aptx adaptive. 主要聽歌. 爭咗個anc?
睇台仔好似吹到ze8000好過twx9
諗住轉買ze8000算不過貴些少
之前冇咁多人買
佢一見多外國單就會做野
正常喇,貴咁多
聽緊pi7 s2
都想聽下ze8000
追我個po啦 大把師兄過保免費整
Amazon Jp checkout twx9果陣話

This item cannot be shipped
to your select address
佢要我set一個residential address

件貨明明話可以ship HK
請問點解決
無得搞 日馬自己block咗 要改集運
ath好多件貨都話可以送香港 之後都係block咗

OK唔該巴打
Noble Audio FoKus H-ANC得唔得?
見減價
1k內有冇非入耳式/半入耳式推介
想買畀親人但佢唔鐘意塞耳仔
唔送香港嘅另一個可能性係因為有行貨,香港代理做嘢...
似啦似啦
唔係呀
之前日馬rog laptop 特價香港太多人買之後都係block 左直運,到而家冇左特價夠貨先放返直運
估下啫,不過多數都係太多人買...
佢唔係Sony貼住你隻耳仔一拳打落去個種

而係音場好闊好有包圍感個種punch

所以勁唔勁真係睇你喜好
多謝巴打回覆
問完你之後冇幾多日就買咗麥拿倫版
Shokz 骨傳導?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞