True Wireless真無線耳機討論 (68)

997 回覆
8 Like 1 Dislike
可以買一d專比TWS用嘅短身耳膠 e.g. Spinfit 360/final Type E for TWS
有冇師兄用緊Sony Linkbuds S?跌價後好似幾抵玩
試吓先
打開個盒 ,清下叉電位d耳屎, 銅漬。

Az70w
睇落係聲得其他一般
唔怕易斷線算係咁
用緊 音質一般戴落舒服 LDAC唔穩定 不過考慮價錢冇乜好要求
而家係幾銀699?
而家係幾銀699?
信錯連登仔中伏,用左twx9一個星期,呢款野好唔掂,個降躁係廢嘅,就算換左Sony耳棉都係咁廢,除左收音好過XM4之外其餘都唔係好得,office用無咩問題,一搭巴士就出事,唔知係咪我唔識set,啲引擎震動低頻係俾耳機放大咗,隻耳仔好辛苦
以前都有講過除咗音質 其餘唔係好得過xm4
xm4係衰電池同舒適度
續航有d低
好似9xx
木耳唔係好分得出邊隻靚聲,舒適度我覺差不多,不過XM4好易跌出黎,btw我隻XM4過咗保拎去換電都唔收錢,即刻去Carousell賣左呢隻垃圾用翻XM4算數
ZE8000 你預咗佢放哂啲嘢落去音質到
其他嘢你唔好expect 佢比對手好
但係聽講話聽女聲個啲都唔係幾得 ze3000仲好過佢
我個人接受到,但需要長時間戴住嘅人就唔啱用

煲完唔知會唔會好啲
咁同xm4差唔多喎
我隻az60早排掉左入洗衣機rip左
諗住搵隻平平地用算
聽唔出分別換twx9把撚咩
自己又唔試完先買
仲要講話舒適度同xm4差唔多真係笑撚左
你唔試就買 最後唔鐘意又話信錯人 買耳機買鞋呢啲野唔試清楚邊有得怨 同埋我覺得呢度有人推twx9係因為日馬嗰陣低價 港行原價咁價我都覺得唔抵
你平時好小上連登?
agger , 原價無需要盲狙啦
我用開 ckr70tw , 轉上去就收貨既,但2000 就真係試咗先好買
港行如果開1700-1800會合理好多
我睇評價都話鐘意ZE3K唔會鐘意ZE8K
話個8K音質調音好極端
ze2000, ze3000 音色取向好過ze8000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞