True Wireless真無線耳機討論 (68)

997 回覆
8 Like 1 Dislike
如果由mtw2轉twx9分別大唔大?用咗兩年想轉下新嘢聽下
試左先喇
今朝發現叉唔到電 右邊仲要冇晒反應
明明尋晚仲好好地
諗得過喎
有冇用緊TWX9既巴打會覺得個人聲其實唔太出, 高音唔太去得盡? (睇d review好似專講人聲好前好好聽咁)
同埋要較到70-80%聲先夠聲?

定係我買左隻假野
調音係好正常既, 要人聲 eq 轉 clear vocal 會好啲
其實隻聲我ok既
之後較一較個eq, 音場闊晒,人聲清,分析力好,有埋低音tim
只係擔心點解自己聽同人地聽既評價好似有d唔同
你個Eq點較
之前買咗Pi7 同埋 B&O E8
最後都係衰一邊死電
有冇人留意過noble fokus mystique?
日本嗰面啲人吹到好勁
冇乜人討論係咪因為太貴?
用緊1000XM3 左邊D電倒水咁 見到係通病黎
聽開廣東歌 想問下2K左右筆直有冇邊隻音質唔錯既可以推薦下
1000XM4
屎渠聲牌子耳機 無人問津都好正常
好抵玩 真係早買早享受遲買平一半
LinkBuds s 用咗咁耐 都只係試過朝早地鐵站轉車有時會疾一疾 除此之外 冇試過發生其他問題
有ze8000 review 未
邊度8xx
我都係突然發現 早一日仲好地地 我仲以為係太耐無叉無晒電 但後耳又好正常
我都想知邊度有8xx
想問有twx9既ching試過右邊嗰隻零反應,冇燈,冇聲,淨係得左邊嗰隻有反應connect到?
一打開想拎對耳機出黎,機盒會閃一吓最左邊第一盞藍燈,用個app去check話右耳嗰隻冇曬電,但叉又叉唔到電...
隻TE J1真係幾靚聲
最大敗筆係隻耳機個形狀問題每次戴上去都要搞一輪同埋要盲狙水貨
個人認為聽女聲JPOP黎講超越哂手頭上既AZ60,MTW3,ZE3000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞