True Wireless真無線耳機討論 (68)

997 回覆
8 Like 1 Dislike
有有人airpod pro 2 有漏電?
日馬揀dhl送係正 唔貴又快之餘 可以任改送貨地址同時間
岩岩收到email話星期三辦公時間內
btw4好似要經電腦裝佢個app黎setup?
漏咗講平時聽開jpop
yoasobi ado king gnu 椎名林擒 back number呢啲
都會睇下動漫/劇嗰啲
主要買黎屋企用
屋企有人就戴耳機
而家用緊xm3
左耳無電轉右耳 右耳得20分鐘電
耳膠/耳綿真係一樣好神奇嘅嘢

Xm3 最fit係中碼/細碼 spinfit
Xm4 最fit係原裝細碼
Mw08 係大碼
PI7 玩完一大輪所有原裝都差少少 最後用之前買落隻AZLA 痴痴膠居然fit到

完全捉唔到路
依到係咁架啦 負皮不解釋

有興趣想知用緊咩架生?Apple 定android ?
聽唔出係好事黎
姐係代理你可以用垃圾都得
咁大分別都聽唔出咁仲想人比咩意見你
其實聽aac都可以聽得出分別
利申前xm4現twx9用家
反而想知係咪用緊LDAC code,會唔會 codec關係

利 現xm4+ pi7用家 好明白AAC 都可以聽得出分別
TWX9 日馬星期五晚落單但到依家都冇消息
剩係話9-13會送到, 巴打們咁快既
其實頭po 根本唔需要
真係想屌鳩Apple 2023年仲係得aac
Nothing d質素掂唔掂?
Xm4打咗柴,想試twx9,但好多評測都話有斷線,充唔到電問題,諗緊平平地買cx plus se算數,主用於iPhone 聽歌,最好降噪同連線穩定,巴打們仲有冇其他推介?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞