美劇集中討論區(69) White Lotus |SLOCG S2 |1899 |Wednesday |Gudetama

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
叫你睇女又唔係叫你睇泰仔
之前分手明明炒大鑊
話一齊返就一齊返
yasmine

之前講過,呢世都唔會放棄美劇
原來netflix 1月有套新日劇係 是枝裕和編導
咁勁既
https://www.youtube.com/watch?v=A7TLJ1OYFds

是枝上一套戲都幾麻麻下
呢啲劇情似開佢個瓣
邊套
你介紹果套囉
想像唔同2個肥妹出現喺white lotus會點
好嘈好煩但會變兩姊妹咁啱key
上一套又真係冇睇過
但家族人情味主題可能唔錯
今日先第1次知有套咁既野
你online睇?
我啱先睇完midsommar
都幾特別 日光日白
其實班人個理念都幾好
但要實行又覺得cls
講恐怖應該會揀hereditary

tar會睇呀
但都未上

fleishman is in trouble Disney+出得好慢
宜家先ep2
垃圾d記但會睇
有興趣
佢老豆屌佢果場戲幾正
美劇精神長存
成日話美劇套套爛尾既人根本睇得好表面既劇
咪係
交代下點和解都好冇心結架咩
我諗梗仲有邊套
Btw Ep5 我已經重刷左4次 基本上每集我都睇左3次以上 佢兩個reaction part出左我又再睇多次

呢排中晒毒,好鐘意freenbeck佢地真人 依家日日睇成地有咩野event有咩野promotion
巴西民選投票個邊先好笑, 勁多人鐘意佢地 前後d ranking 全部巨星黎
https://twitter.com/seriesbrasil/status/1604660508224880642?s=46&t=cz--wP5lPRwTp_5arhm0dQ

https://twitter.com/seriesbrasil/status/1604651759896449024?s=46&t=cz--wP5lPRwTp_5arhm0dQ
小偷家族好正
好快訓著?
安藤櫻
online講緊tar?
hereditary正過midsommar好多
雖然midsommar唔係差
但hereditary太高質第1次睇個心寒到
好少戲睇完會咁

慢到癲
中字已經出左好多集越睇又幾好睇
好想知個老婆咩事
同埋成套劇男主角/佢個fd角度講
我諗現實真相未必真係好似佢諗咁樣
我都係中晒毒,依家就係等每個禮拜日瞓醒睇佢地
返工得閒無野做就諗起佢地
上星期先開始一日一集咁睇
無野做就諗起係sam屋企過夜果集
呢兩日就諗住e5
屌佢成日放d thumbnails 好似真係咀咁,
但睇果陣又唔係果回事
琴日見到e5(3/4)個thumbnail 嘴咀真係掂到!!!!
我就知有野睇
it was worth the wait
dude I ain't even seen First love
感情線真係得啖笑
睇下友情線仲好
好似kimberly 同leighton
或者sips果幾友
個經理唔做果集笑到我仆街
"words cannot espresso what you bean to us"
點解係要寫到kimberly同canaan 有感情
真係succession黎
季尾又係老屎忽玩嬴後生

其實都係真,寫得好既劇可能得10%
爛尾係真係通病
之前the boys,最近wednesday
或者戲 bullet train
去到後面就失控
你唔介紹多d人地點識睇啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞