美劇集中討論區(69) White Lotus |SLOCG S2 |1899 |Wednesday |Gudetama

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
佢地兩個年紀好似差唔多大,Lila 演技好好多,可塑性又高
可以話冇,結局還好
人物多同複雜咗 第一集係咁認人

Okay 會睇了 金鬆女女咁攻頂唔緊
已經睇到S2最新果集喇?
Lila真人靚女雖然劇入面成日比啲老土look佢
有錢佬係識玩d,不過jack各方面都完勝albie成條on9仔咁
Yes 佢IG 好正
Lucia想玩long time但一直在玩命周圍點火頭
Mia反而執到雞
經理
Lucia想玩long game但一直在玩命周圍點火頭
Mia反而執到雞
經理
經理俾Mia講兩句就搞掂咗 weak啊佢
宜家反而鐘意返Albie 好pure 好true喎
鴨鴨死開啦
睇s1有冇覺得好難認人咁多個family
好weak
Mia蠢咗一早唔洗搵歌手呀叔
識冧經理長駐個場晚晚開演唱會都得
yes
g持albiepure到唔忍心
都唔知會唔會玩大左驚佢之後會同個意大利仔隻揪
https://twitter.com/producerlizz/status/1597071317291130880?s=46&t=601sROkHqOpiynS1v4pkEw

Aubrey Plaza今集真係好正 仲有俾Cam摸腳嗰吓
Ethan食屎啦 洗唔洗頒個獎比佢啊宜家 垃撚圾 
懷疑個意大利仔同lucia夾埋做戲,albie信到十足十幫手埋單
Daphne個角色越來越討好,佢同Aubrey Plaza果場戲
開頭真係估Daphne唔到 以為佢淨係俾Cam食住
點知原來佢睇得咁透
Daphne今集
真,起碼都趕咗佢走先,過翻一陣諗諗吓再揾翻佢太容易啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞