美劇集中討論區(69) White Lotus |SLOCG S2 |1899 |Wednesday |Gudetama

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
hulu套perfect stranger 8集睇咗4集就放棄了
頂唔順
sandman diner同special 兩集都好睇
rick and morty 今季回勇
賣飛佛White Lotus
舊劇如果bcs同white lotus
是咪都係white lotus
sophie cookson
sandman鐘意前半多過後半
黑妹兩姊弟出場開始唔鐘意

唔講都唔醒起今季r&m未睇
呢套我都睇睇下就冇睇雖然卡士幾勁
重睇BLL S1好過

4次婚
法官大人 呢個男人好有可疑
上年魷魚 今年wednesday
又稱霸電視界
2022最終兵器
個對決咁殘酷架咩
咁bsc D劇情鋪排好似贏個馬鼻嘅
如果套劇淨係講佢無所事事做怪雞野+條女做roommate又唔拘呀
但又整埋啲cw式查案感情線低質劇情迫人食
唔想睇呀大佬
special 嗰集冇黑妹 講作家i have no idea
最鍾意100年見一次果集
真心高質
如果cut左呢個主角
但繼續出套劇
真係riverdale
or CW版哈利波特

係啊感情線係兩條仔爭佢
好夾硬
壓軸出場
今次見到條trailer心情靚晒
warrior nun s2 贏個馬鼻
我都係
新舊劇加埋都諗起呢套one show to rule them all
劇情組織得好好 每集都咁好睇 有血有淚主角配角又正
短短7集由一開始到最尾都係完美收得靚 成件事好完整
單係呢個post就一定係
每個禮拜大家都貼出嚟
然後集集都俾導演撚狗
Made for love s2我睇睇下冇睇完全唔記得左
GG hbo go已上, 樓主今次做嘢有交帶
呢排推post好快
我停咗2星期冇睇
放3日假追進度先
睇到s1後尾都認到,因為又唔係真係好多人
睇埋s2,臨尾elena 轉左髮型同眼鏡就靚咗好多,不過做戲都係機械人咁樣

S2 反而好似冇s1咁吸引,s1好似講多啲角色同埋係neighbourhood, s2 基本上已經同其他人冇乜interactions,同埋後已Lila 個角色 越做越頹。

不過文化上始終有差異,我都唔太肯定我完全明白d角色諗緊乜。
果隻喊咗
死亡可以係一種禮物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞