美劇集中討論區(69) White Lotus |SLOCG S2 |1899 |Wednesday |Gudetama

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
佢兩個最有愛
btw s1 whitney同leighton都有啲互動好正
但最近好似少左
黑人精靈都有提名?
咪就係
最慘個老公咪又係比酒吧兩兄弟踩住 仲要結婚果日已經
死肥仔成日打lila

s2果陣成日幻想如果佢當初嫁比陳展鵬生活會點過
係咪同依家差唔多但硬係覺得佢可能會錫lila多啲

trailer勁快閃過就難睇啲
但有張still睇就好快睇到
身形贏哂

唔知有冇wow到
原來Leighton先22歲
仲要係歌手
Kimberly喺hall睇senior friendship documentry
cls 笑死我
呢幕真係笑撚到仆街
真人超frd
Renee搵埋alyah拍佢首新歌個MV
tar好似出年一月上
命運同選擇合而為一
Fleishman is in Trouble 有冇人睇? 出到第4集. 睇睇下先見到有Josh Radnor. 好易追

好似記得有一幕係車
陳展鵬問lila想唔想跟佢走 lila話唔好
邊個係陳展鵬?
基本上嫁邊個都一樣, 個劇本就係咁, 個年代女人冇地位, 女權冇人理, 但後尾全部結左婚既都周圍搞野, 其實嗰時D女人係咪真係咁勇
In 樓主we trust
我已經成日聽佢d歌
佢d歌同把聲好中我type 好好聽

佢下年有concert
咁快又出左新兩集?
聽咗幾首
Don’t tell my mom mv佢細個同宜家都好似樣
咁快有concert

唱live都好喇好聽又有水準 佢堅勁又有potential
https://youtu.be/ZOtGMB1o2k0
https://youtu.be/bKcy3R7dwvI
我都係鍾意fleabag多啲
超越唔到
不過special都會睇
緊係最後個集先死
Ethan呢D平時唔聲唔聲
嬲起上嚟可能係佢殺人

下集greg應該返嚟啦啩去3-4日咋喎
然後喺hotel同Quentin相遇
或者骨灰嬸未unfriend班hehe就介紹佢哋識
然後

即係完哂成套要再睇多次opening

暫時今年睇過嘅劇opening credits有以下幾個提名
severance(靚)
peacemaker(首歌正同隻奇怪舞
the white lotus (靚畫)
bad sisters(有心思)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞