美劇集中討論區(69) White Lotus |SLOCG S2 |1899 |Wednesday |Gudetama

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
樣樣都幻想sheshe咩 , sheshe劇被netflix cut多
睇white lotus先第1次識佢但越睇越似
明明正常個樣係唔似
本身好有潛力sheshe
未播已經好多人ff
之前仲特登整個gay event fake人
https://twitter.com/PamsHarIey/status/1593621313729462274
2022 仲有邊套true crime 推介
staircase
dropout
a friend of the family都唔差

netflix以前拍過某啲true crime都應該好睇過dahmer
unbelievable
mindhunter
when they see us
alias grace
etc.
dahmer班底拍true crime最好睇果套都係american crime story s1

嚴格黎講唔知算唔算係true crime
但chernobyl都算神級
the english又幾好睇
睇睇下越睇越緊張睇到ep4成件事開始連埋一齊
我都等緊睇Tar
啲人成日講到係Oscar material咁 好期待
啲gen z係咁着㗎喎
有隻game 叫life is strange
如果改做劇都好正
同好好鐘意第1集
好耐之前話hulu confirm會拍劇
不過仲未有咩聲氣update
原來啲衫係個actress自己襯返
想問有冇人睇Wednesday ,好無睇
題材幾吸引cate演技又屈機
見到出左中字
香港又唔知幾時上
浪漫食人戲
the menu好似都係差唔多類型
但見都好多好評succession個導演拍
高級少少既cw劇咁
一般青春查案劇mix超能力怪雞
但又唔係全盛期tim burton級怪雞
嘥左愛登士家庭setting基本上唔關呢個元素事都得
拍出黎唔算特別
似似地sabrina feel但可能好少少
對白幾尷尬 懶係潮咁

唯一係jenna ortega個樣幾cute
竟然有人知
我鍾意到爆機之後係咁上youtube搵reaction片黎睇
可能鋪第二季
life is strange 改做劇咪又係懸疑sheshe
我三集連前傳都買晒玩, 得第一集高質
我淨係玩左第3集
之前第1集都想玩(remaster),但冇咩時間
第一集好玩前傳都唔錯
但第二集好差
the menu 幾時有得睇
第一集等discount再買, remaster有中文字幕, black friday都無減
第3集好短
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞