美劇集中討論區(69) White Lotus |SLOCG S2 |1899 |Wednesday |Gudetama

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
如果要劇透唔該保密呀
今晚先返去睇但上twitter應該都避唔過
唔Bully條佬鍾意後生女, 反而bully條女
男咁多女fans
公佈得應該要預咗
你仲狂貼twitter
打算劇透靠自己?

今年繼ke後第2套finale日唔敢上twitter
之前ke中劇透仲要睇埋你哋啲反應
未返屋企睇 扮工已經sad咗成日
講起又
點忍到返屋企
扮工唔碌twitter生存唔到

覺得呢套係今年少數最緊張既finale成個event咁
ke黑歷史到斷哂片我已經唔記得果日係做緊咩
暫時傾可以加密先
今晚9點後解禁唔加密討論都得好冇好似方便傾
放工會仆返去睇
其實severance finale都係緊張
不過當時呢度討論度冇呢套咁高

唔使諗啦
你果日一定有碌twitter

要忍到今晚睇哂先上嚟
severance都算緊張
但因為件事未完唔會解決覺得會有cliffhanger等下季
WL呢類有大結局而且娛樂性勁啲

唔知點解印象中記得果日好似係唔係洗返工
下個禮拜1冇得睇
收爐做冬
你仲狂貼twitter
打算劇透靠自己?

今年繼ke後第2套finale日唔敢上twitter
之前ke中劇透仲要睇埋你哋啲反應
未返屋企睇 扮工已經sad咗成日
講起又
點忍到返屋企
扮工唔碌twitter生存唔到

覺得呢套係今年少數最緊張既finale成個event咁
ke黑歷史到斷哂片我已經唔記得果日係做緊咩
其實severance finale都係緊張
不過當時呢度討論度冇呢套咁高

唔使諗啦
你果日一定有碌twitter

要忍到今晚睇哂先上嚟
severance都算緊張
但因為件事未完唔會解決覺得會有cliffhanger等下季
WL呢類有大結局而且娛樂性勁啲

唔知點解印象中記得果日好似係唔洗返工
下個禮拜1冇得睇
收爐做冬
保重呀
有冇唔舒服
病咗就理鳩得佢死啦
咁chur係咪轉工之後加人工既代價
依家開white lotus finale黎睇先
今季white lotus好睇到癲
未睇唔好開 但好撚好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞