美劇集中討論區(69) White Lotus |SLOCG S2 |1899 |Wednesday |Gudetama

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
骨灰嬸d骨灰S2仲未撤完??
放埋今個星期無啦
女經理冷靜啲
沉船沉到咁猴擒講句野都講到呼吸加速
係喎屌越睇越頂佢唔順
成日好冇癮咁
做完虧心事對住harper啲態度仲咁串串貢
仲以為harper一返黎佢會即刻好愛妻
harper快d爆佢啦
lucia好索真係今集啲look好掂
又會突然良心發現咁搞笑
最尾個回望好抵死
下集見埋家長好期待
mia今集都好撚搞笑 求鳩其拎d藥比件呀叔笑死
https://twitter.com/bettercallrea/status/1594526537256435713
soon仔好pure
lucia同佢好cute cute雖然係搵佢笨
但lucia正過助手咁多soon仔enjoy算啦

助手覺得soon仔型過泳池仔
撒完lu不過s2繼續好多金句名場面
似玩換妻
鐘意bad boi sensitive nipples仔仔多啲
Albie gentleman到一啲溝女vibe都無
快啲追同步一齊睇啦
咁容易搵到condom 有啲兒戲,harper 咁冷靜乜都唔講

Portia 其實都係一個八婆

孫仔好pure 唔知咩係雞

個隻boat 會唔會有啲嘢呢 , 係咁叫阿嬸上
1899愈睇愈尷尬
成套劇就係瘋狂聽唔明對方講咩
啲謎團又唔算話令人好想追落去
cameron(特登?)放低
harper搵到之後一路成個氣氛勁正好intense
佢應該想比個機會ethan自己講出黎 ...
但ethan勁on9 咁都唔講照講真相會好好多

孫仔撞到lucia果個場合又未必知佢係g既咁自然
係mia出現埋先似g依家mia先係最有雞味

班友專埋有錢老女人身
骨灰嬸呢單野有危險
孫仔cute
nipple仔玩家黎講唔算好吸引
助手唔好諗住玩完就返黎搵孫仔埋單
harper係咪想激ethan
3仔爺身邊都係keep住出現呢個女人
經理咁快比人收復好易鐘意人仲要一黎就咁chur
成間酒店都比isabella收哂做兵

lucia真係利害 見到熟客都扮冇嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞