美劇集中討論區(69) White Lotus |SLOCG S2 |1899 |Wednesday |Gudetama

1001 回覆
11 Like 0 Dislike

骨灰嬸帶左咁多歡樂比我地接受唔到囉
靈魂人物
倉底貨拍完都唔播
可能仲衰過batgirl播得一半
i hate suzie s2世界級未睇過快d去睇S1
https://twitter.com/emilynussbaum/status/1603385466400669696
有無睇page 15講果套泰國野?
好正啊
呢條新女樣又靚過佢,性格又好過佢
如果真係搵返條舊菜我真係屌
聽晚睇下咩事先
留意返, 舊菜今季造型好左, 故事節奏太快, 跟唔到
家姐講兩句已經被分手, 好慘, 明明成個PACKAGE好D, 兩個老豆又係世交
搞到有d唔想睇
Alicia約L去幫手做義工入福袋
L同家姐去左佢哋籌錢賣物會,家姐唔太想逗留,而且覺得賣既嘢係手作仔有啲垃圾,之後鬧左一兩句交,家姐嬲走
L將母親原本捐俾卡帕會的3萬美金捐俾A, 言談間講同家姐已分手,二人隨即復合
由頭到尾A無任何表示想復合

講完了,兩集共用左5分去講
國家寶藏好冇睇

會唔會浪費人生
冇呀
泰文搞唔掂 一聽就好想笑
節奏快到好似較撚左快鏡
呢季頭兩集都係咁 但中段好返啲 最尾兩集又快返
啲人際關係可以講幾句野就變哂

利申頭先開左黎睇 finale爭少少先睇哂
見到kimberly條感情線180度呆左同whitney兩個一齊急轉彎
好兒戲
雖然暫時對新女冇乜太大感情
但點都好 唯獨是唔想要返個ex
yasmin係時候面對下現實去搵harper一齊租劏房啦
white louts咁hit冇追live潛水呢排好忙?
Kim突然鐘意黑鬼啲肌肉,明明大隻仔仲大隻啲,零伏線, 而whitney突然嬲到妒忌成咁,好中意病
估唔到kimberly咁易變心玩家
隔離房果個正咁多 又對佢咁好
洗唔洗講咁多人鐘意件canaan呀
White Lotus係咪好正
見佢唔算高分, 但呢度個個都好鐘意
成季都快到痴線
一季離合咗幾多次

播之前已經有人講Kimberly同canaan
咁都估中
呢條線好垃圾
完全feel唔到chemistry
我覺得似係將所有嘅男女角都pair一次咁
好多野都冇build up
Leighton同ex條線又r哂頭
我冇覺得Leighton同邊個夾啲
但同邊個都好
俾返啲正常反展嘅發展

成季睇得最開心係Kimberly同Leighton friendship
但Kimberly臨尾
好睇+算係必睇
meta score黎講都算高分
因為睇toxic有錢人渡過一個炒車/唔開心既vacation係過癮
之餘mix埋懸疑元素等你估估下最尾係邊個會死 / 發生咩事幾時炒大獲
而且對白同劇情發展有唔少笑位
但同時班角色又幾現實 仆街之餘睇埋佢地sad脆弱既一面
我睇左
wow,真係5分鐘都無,痴撚線
泰文真心難聽
聽慣左都可以接受既
每個scene就係兩條友每人講兩句就跳下個scene
都唔知睇左乜鳩
harper無左份工姐,唔係無錢
我記得佢一年bonus至少200k
係要搵份工姐,不過之前同eric,dvd,rishi單野
個名都臭左

係啊成日有同事中招,做埋人地果份
haha係喎 唔記得佢出左一大舊bonus
咁自己幾個圍爐開間新firm
另外想睇今次輪到yasmin痴佢地一齊住
以前就係harper痴佢間屋

不停loop咁慘
冇見你咁耐 以為你美劇畢業咗welcome back
啱啱睇完
我屌leighton復合快過食菜
3角戀發展好老土呀點解
睇個勢下季應該拆散哂佢地4個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞