美劇集中討論區(69) White Lotus |SLOCG S2 |1899 |Wednesday |Gudetama

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
佢地好啱去
建議大部份hbo角色一律送去white lotus首先succession全班人
https://twitter.com/wambsgals/status/1597422833562718208
好睇呀冇爛尾完得靚
冷門地上左神枱
純粹係S2有啲太謎搞到有部份人棄左
但S3回勇直至final season都冇出事
真係走去數
粒花生係點食?唔太明
Well 冇諗過咁都中劇透
想問下 Mr. Robot 好唔好睇
以前睇過幾集 但唔記得咩原因棄左
如果冇爛尾建唔建議睇番
好睇呀冇爛尾完得靚
冷門地上左神枱
純粹係S2有啲太謎搞到有部份人棄左
但S3回勇直至final season都冇出事

點解你無啦啦劇透咁仆街
冇事唔洗驚
有幾個女角色都重戲份冇單一女主角
唔睇到最尾都唔知咩事
因為我睇左一兩季, 無啦啦又係被人劇透呢單野, 令我再沒有追落去的動力
Sorry ...C兄
warrior nun就黎死
the crown一個禮拜收視跌左差唔多一半

頭3名都未睇哂wed睇左一集
1899 & the crown都未有動力繼續
拖埋人落水咁撚仆街
warrior nun 其實續唔續都一樣, 無期望
有世界盃影響, 套套收視都會差d
樓豬明天記得禁個制等我有得睇Gossip girl
傻人有傻福就算瀨野佢都應該避得過
可能助手會擋左呢劫
我wed 1899都未開
the crown 睇咗3集咋
reddit班人估咋
如果uncle同greg有路 咁骨灰嬸自然有危險
不過都有人話uncle個故似斷背山劇情鳩up撚化骨灰嬸
係囉 好勁既陰謀論
不過blm又都幾可疑 就咁閃左人
但果班人有陰謀就似係真
扮有錢呃骨灰嬸落搭一齊玩
淨返兩集邊個死呀究竟
暫時覺得cam好大機會
太remote,Greg 之前係咪都有老婆? 要攪都唔洗等今日攪阿嬸掛
1899大伏
睇咗2.5集棄咗
賣瓜子賣到佢丫...
果斷棄劇
如果寫到咁多人都隱性Bi嘅話都幾肯定會有成堆右撚出嚟屌柒個編劇,所以我覺得機會好細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞