美劇集中討論區(69) White Lotus |SLOCG S2 |1899 |Wednesday |Gudetama

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
終於睇完s3, 但覺得個故事開始悶, 同埋lila 同elena 係無乜交流既 (網上好似睇到話原本Gaia Girace 淨係打算拍3集係後尾再留晒全季,唔知關唔關事)
Elena 最尾為左個屌晒全世界女人既Nino 而放棄家庭, 實在太on99.
唔知書係咪寫得好D, TV 版好似拍到支離破碎咁
不過D化妝幾好, 19/20歲真係拍到30幾咁
千貓之夢d動畫食晒d budget
constantine 唔係gay咩?
好彩上黎望一望
唔洗開1899同the crown

呢套我唔記得晒講咩
yes
但Horror game我驚驚 但為左聽佢把聲可能要頂硬上
Same same
Lucia 明顯呃錢
一年一度置頂list又出現
暫時排名會有變動keep住update
TV SHOWS MENTIONED ON MOST CRITIC TOP 10 LISTS - 2022
https://www.metacritic.com/feature/tv-critics-pick-10-best-tv-shows-of-2022

heartstopper係咪應該要補返
呢度
btw走呀骨灰嬸!!!!!!!!!!!!!!!!!!
https://twitter.com/EmmaTolkin/status/1599609846957248514
唔洗擔心佢啦,導演愛佢
點醒人之後自己踩陷阱
唔知咩班底會唔會kojima
lucia下緊咁大盤棋 ...
上集仲話覺得條友係佢咁啱
cls今集plan咁大場戲 ...............影后luciaher mind
White lotus ep6
都仲未有人死.
我覺得Ethan 諗既未必發生左, 但唔明佢去到呢個關頭都唔同cameron 反面, Harper 咁玩真係唔知點收科, 睇黎Ethan 會爆左先

最尾太重口味, 頂唔順, 張相入面左手面係 Quentin, 右手面真係 Greg?

女經理都有D 老態, 唔係太討好.
Lucia 明顯呃錢
lucia下緊咁大盤棋 ...
上集仲話覺得條友係佢咁啱撞到
cls今集plan咁大場戲 ...............影后luciaher mind
1899真係睇定啲先
the crown就有種責任會睇哂全套劇

知名女星Suzie的手機被黑客入侵,私生活被公諸於世。Suzie及其經理人兼好友試圖挽救她的人生,事業及家庭。八集內容,與主角一起走過悲傷階段八部曲,由震驚到接納的心理變化。
接近fleabag級
有笑有喊好好睇高質好鐘意呢套
拆禮物日唷
報道話經理從影以嚟第一次拍床上戲,拍左兩take
house of dragon都未睇晒
下年年尾出都唔緊要
呃錢好老土,咁都受
助手條線完啦,有鴨仔陪又唔駛俾錢,大家開心過就算,好過孫仔沉左船仲想幫隻G 贖身。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞