美劇集中討論區(69) White Lotus |SLOCG S2 |1899 |Wednesday |Gudetama

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
太快真係好冇火花
kim同佢同事做咁耐 又會一次約佢出去就撻著 唔好再求其啲
canaan又邊忽開始鐘意kim....
隔離大隻仔已成condom

leighton又係 交代下啲內心戲都好呀大佬 話哂之前bad breakup
寧願套劇主力講佢地友情日常好過
感情線得啖笑
女人都算
成日覺得男人講泰文係霸氣盡失哂
終於睇完大結局, 咁就要同骨灰嬸講再見好唔捨得到
女大學生淫亂派對
真心友情線描述得好好多
雖然講到明sex lives
但都唔好太求其啦
啲主角都算幾討好(除咗今季bela
唔好太9浪費啲女角
爭仔唔係問題
但點樣會揀到canaan
雖然2季都有佢
但都好路人feel
S1平衡得好啲又唔會突然有暴走劇情出現
4個都鐘意睇 但同大家一樣一定係kim同leighton top1&2
但覺得canaan真係冇乜值得留意既位
男角我反而鐘意bela果邊個4眼仔不過今季好少出場

btw覺得今季最搶反而係cafe肥妹經理
講野又幾撚搞笑
四眼仔本來係bela bf , 無啦啦bela又偷食
4眼仔有性格過其他仔
又幾靚仔
睇完bones and all覺得好睇過the menu
好快手
仲諗住上嚟問下大家聖誕睇咩
見有人講Whitney同Kimberly s3 ep3就會和好
3集可能都太耐
1集半啦
如果要3角戀我支持肥妹經理同任何一pair
twitter有人叫white lotus s3 搵埋肥妹
如果做骨灰嬸遠房親戚個啲都幾好
或者酒店職員
睇完the banshees of inisherin
冇想象中咁creepy
但都唔錯 平淡mode
下一套準備睇呢套
bones and all比想像中好睇
或者發現canaan同另一條女講幾句大家笑返打和啦即刻
經理

肥妹經理同hacks個肥妹
係咪有得一戰
戲都係bones and all
banshees of inisherin
fabelmans
仲有套knifes out 2
之前睇左gdt套pinocchio都好睇最尾睇到喊
同埋引誘絲打快d睇Tar

劇諗住有d想重睇i hate suzie再連住睇s2
fleishman is in trouble追緊都好睇 推介大家一齊睇
諗緊睇bones and all定tar好
tar好睇過bones and all
但兩套都要睇
睇吓先
收到
凍冰冰 好岩依加睇
Renee rapp好正 真人仲係bi J死禾了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞