美劇集中討論區(69) White Lotus |SLOCG S2 |1899 |Wednesday |Gudetama

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
最尾真係好正,Jack

如果係真侄仔仲正常
Harper真係飛咗Ethan啦佢
自己做錯仲要話鳩Harper bb
Ethan 講 mimetic desire 最正,之後就無料到。
Harper 唔會就咁就落塔嘛?

個nephew 係假?
反對Cam同Harper扑嘢
同Cam搞埋一齊即係違背咗Harper自己嘅價值觀 唔好啊
*如果係真侄仔仲正*
就係因為Ethan 令到佢對自己好proud of 既marriage 都動搖埋, 但無理由cheap 到俾cameron 上, 但引佢又好似無乜benefit, 除左純屌 or revenge?
Albie 真係on99咁, have a nice life
其實佢哋段婚姻關係不嬲都麻麻哋啦 無sex life嘅
其實去咗渡假咁耐一次都冇扑過都幾慘

最好就係Harper齋引Cam搞到Ethan jealous就算
同Cam搞埋報復好tbb啊 要屌都搵第二個pls
麻麻地但唔算太差,至少harper 認為佢哋係honest, 唔似Cameron 同daphne 咁虛偽,就係因為Ethan 講咗個大話,佢就接受唔到了。

睇佢仲想唔想要個marriage啦,兜口兜面點係Ethan 面前同Cameron 攪野呢
佢瘦咗charm咗好多
肯定係,食野無錢俾
Lucia副body真係
🌶️🌶️🌶️
經理俾mia flirt幾flirt已經沉沉地
搵trainer係metaphor嚟 意思係生小朋友 咁就可以擺曬d精力落小朋友到 老公就唔再係priority
Yellowjackets S2
spring 2023
this is going to hurt shruti同white lotus nephew
拍netflix劇版one day
https://twitter.com/FilmUpdates/status/1597288930323595264
Wednesday個三角戀線勁CW
仲認住會同狼人妹she she 添..

冇事發生
fit到每集都欣賞佢每個look
仲以為經理專一對isabella原來咁易攻陷
不過mia其實正過isabella想睇經理包養佢

https://twitter.com/coochieprintz/status/1594743449307480064
生仔我覺得都唔係重點
最重要係佢想教harper喺呢個環境生活
要識得去做令自己開心既野 獨自去偷歡
過程中又要不忘暗中報復插返個老公幾刀
最尾真係好重口
係呀佢講野有個特別tone好cute個角色又討好
面瘦但一樣仲係
好似ep3佢去個miss屋企著果套衫好白滑
隻怪獸勁似大嘥鬼不過暗黑版
成套劇啲友情線(狼妹同肥仔)寫得幾完整,相反兩條仔係咁圍住女主角轉唔知搏乜
唔想睇cam x harper搞埋
佢地對望個眼神
希望係vs多過sexual想睇harper狠狠地對付返佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞