美劇集中討論區(69) White Lotus |SLOCG S2 |1899 |Wednesday |Gudetama

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
唔似咁簡單
好可惜第一季經理冇攻陷到老豆

想知骨灰嬸事後有幾沖擊
同埋個男人好有痴線佬feel
reddit有神探theory話
如果係咁個編劇好變態,仲變態過侄仔同佢近親培慾(假設嗰個係真侄仔)
點解有危險?
爭仔 / 謀身家
終於睇完今集
Harper 真係好撚正,簡直係burn with us咁攬炒。反正覺得dap咁處之泰然呢下會冇後續。
ethan就垃圾啦

我都幾同意Lucia 夾埋意大利仔等albie落搭。
lucia而家識玩呀。搵有錢傻仔埋單好過係做hooker

女經理一俾mia ko經理呢一part 真係成個series 嘅重點
之前塔羅牌someone beautiful今集係咁講beauty
btw仲有人覺得真係侄仔?
原版Anne
我結婚都揀咗入面首純音樂嚟做證婚音樂
真心好睇
都幾肯定唔係nephew 啦
謀身家就事小,但爭咩仔?
雖然daphane看透世事係幾灑脫
但又好似唔想睇harper跟佢就咁屈服同化左想睇佢用另一條路反擊

唔係幾信lucia咁神通廣大
我仲係覺得條友係真係咁啱撞到既ex bf炮友
佢地對話似好random話lucia呢排冇搵佢
但lucia順水推舟扮哂野懶係dramatic
如果大埋肚佢就發達即刻頭等機票去LA

呢下一黎就聽到經理內心尖叫咗
https://twitter.com/fuckbetteporter/status/1597084098820182016
骨灰嬸條佬同uncle今集提起自己以前條仔係同一個人呀
可能係
Lol,咁樣夾硬寫到個個都bi、雙插頭嘅話都幾大機會會比人屌

純ff如果侄仔係真嘅話就有得睇近親培慾姐
如果uncle同骨灰嬸bf真係識 我覺得好似太巧合但又唔可以完全排除

https://twitter.com/zanaduxx/status/1597091715977838592
jack仔同一晚幫完uncle
跟手去搵portiaportia事後如果知真相會唔會想死
骨灰嬸仲諗住人地真係有錢人
每次佢一唔如意就會有人埋身
HBO weekly incest quota
你覺得個American cowboy 係 Greg? 佢想搵阿嬸報仇?
懷念經理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞