美劇集中討論區(69) White Lotus |SLOCG S2 |1899 |Wednesday |Gudetama

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
臨尾暴走乜料
見佢9開槍隊冧哂啲人就覺得唔妥
骨灰嬸係搞笑
但咁樣舖排差少少
睇住隻鴨行梯上嚟都要咁樣落船
死唔係問題
但咁死好慘
仲要啱啱先升咗做花朵會員
結果今季啲high end死哂
最大贏家係greg
出2集就有骨灰嬸身家
Mike White unpacking ep7
第3季唔知有咩角色會出現返呢
唔撚想係孫仔+Portia

私心想睇多lucia同mia rich之後去下間white lotus
不過好似冇乜機 應該係ltaly setting先有佢地
harper / daphne都好呀 但唔洗帶老公去
plot twist: s3係前傳flashback 骨灰嬸會出返
聽講season 1個Nicole會返嚟
G持Albie同Portia
兩個都咁傻豬豬 好襯囉
助手知Greg同班gays夾埋,可能會踢爆佢冇得拎遺產
淨係Portia都ok
孫仔個角色設定innocent得好膠
佢同Lucia條線真係好無謂
portia同孫仔天生一對兩個到頭來都係鳩鳩下
見到portia就咁被放棄綁架 搭機走 秒速放棄骨灰嬸真係
孫仔只係lucia眾多水魚之一 不過lucia呢獲中左頭獎
贏到開巷第1屆white lotus盃得主
https://twitter.com/sbstryker/status/1602150520881352706
btw我仲要睇佢地帶經理去gay bar呀
助手怕人尋仇
肯定唔敢出聲
靜靜地搵過第份工當冇事算
點解我睇果陣都即刻有少少呢個FF
https://twitter.com/HELEBING_/status/1602158358286458880
呢到好好笑
沉船前後既經理真係好搞笑成日嘴角含春咁

佢嘗試逃走成個過程都好撚好笑
屌 點解唔比佢殺哂成船人之後帶住個創傷去下季white lotus
佢咁有錢 打個電話就解決幾條屍啦
我要睇佢s3去日本 傾傾下忍唔住同人講自己殺過一班人呀

搞咁多野先換到個電話號碼
portia一講認真野就俾jack ko
大把人仲慘
同孫仔可以一齊講下呢個世界有幾sad可能仲啱傾

s1 tanya撒骨灰落海 今季佢喺個海到死
佢啲運可能用哂嚟開槍準到
咁樣跳落隻船仔 學reddit啲人話齋 she’s tanya
唔扮monia vitti係咪唔出事
經理咪講佢死咗
daphne同harper啲戲都好好
但嚟緊又係幾個女配提名會唔會大癲
經理好易溝
事但一個女人望住佢2秒say hi可能都沉船
daphne今集啲表情變化內心戲
好想知今集ethan同佢有冇

harper啱啱有golden globes提名
mia叫佢搵過個真sheshe
果下幾驚佢又失戀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞