美劇集中討論區(69) White Lotus |SLOCG S2 |1899 |Wednesday |Gudetama

1001 回覆
11 Like 0 Dislike

5月尾前仲有hacks barry
2月又有烈子
咁都好, 不過我冇D+
呢個scene笑到我仆街

leighton條女
呢班actors都係bbc老屎忽黎
bbc那有錢
netflix出手應該闊d
有時會諗究竟Netflix 有冇錢賺
上市架嘛, 你可以睇佢盤數架
係囉
咁多人share ac
又多印度人/土耳其人etc.
d錢邊到黎
我知佢上市 但究竟點為皮
所以依家唔畀人share
靠大家科水
我贊成搞share account
veep班底呢套卡士幾勁

White House Plumbers | Official Teaser | HBO
https://www.youtube.com/watch?v=zXTmH6C4LHY
tatum又唔似
係嘅話就唔會介紹個ex俾老豆識
收埋玩咪得
今季bela寫到咁衰
啱啱都想上嚟9up下邊個死

沙灘
孫仔
(太多事想保護lucia俾佢啲frd害死)

酒店
quentin
(可能自殺,之前話die for beauty)

greg
(未諗到點死

cam
(覺得daphne自己去游水似係同cam分頭行事,所以沙灘條屍唔係cam)

btw reddit有人留意到ep1 daphne喺沙灘同隔離2條女傾偈個時,張櫈有harper個袋喺到
harper唔會死啩

應該唔會爆冷係骨灰嬸啩
之前咪話經理爆肚講Peppa pig
原來佢冇睇返套劇

https://twitter.com/filmupdates/status/1601880931694174208?s=46&t=bEOTbm0x1zVub89XGBCraQ
我覺得Harper大機會死
Ethan惱羞成怒
alba baptista成個IG delete左,有冇人知乜事?
點頂到放工返去先睇
我都見到呢個同埋佢應該以為會比人cut左呢句
佢真人講野好nice咁
harper死應該會暴動
cam ethan二揀一啦
我落20蚊注買埋助手死

btw
https://twitter.com/mcumagik/status/1602033751415980032
好似比CE fans bully
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞