美劇集中討論區(69) White Lotus |SLOCG S2 |1899 |Wednesday |Gudetama

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
old man話哂都由頭帶到尾
呢套個頭真係開得好靚
呀爺不嬲都係好戲之人
好想睇
好少見lucia同經理有互動想睇佢地變fd
佢個反應似會返黎殺人
人類應該冬眠
Lucia : have you ever been lesbian threesome?
經理 :
下個禮拜請定假先
聽晚仲要公司annual dinner
落雨凍到仆街又要夜媽媽先走
起雙飛友情價
經理慢慢應該會比mia訓練到一手(床上)好功夫
尋晚終於睇完
開頭以為Daphne同Ethan去嗰個島,仲諗住Ethan 會冇命仔啦,點知又冇事發生

骨灰嬸神槍手之後咁死雖然係有啲唔合理
但又好合乎佢嘅性格神婆又中

經理同mia嗰段又真係幾好睇

成集個個都好似大團圓結局咁
Harper Ethan咁樣撻著,之後就變Cameron 同Daphne 咁
陰公豬 咁鬼凍
星期四annual dinner

星期六日唔洗出街了
禮拜4食真係on99懷疑因為食buffet星期4平過5
好似下個禮拜仲凍
D & E 去島仔搞野呀.
"You just do whatever you have to do not to feel like a victim of life, you know?"
以為daphne會殺ethan?!
特登影到骨灰嬸亂9咁射
但下個shot見到全部人中哂槍世界級
神婆屌一早就講哂真相

經理mia好溫馨
佢地兩pair人個結局其實好dark
我其實以為cam同harper冇搞過
係harper特登同返ethan講大話個口吻黎激佢
之後搞到ethan同daphne真係出手

最大團圓咪就係佢兩個

開頭見呢個咁嘅島有一刻諗過
但Ethan報復式出手真係幾爆下佢已經翻唔到轉頭 Harper 明顯係玩大咗,但咁樣開發咗Ethan 唔知係好定壞呢
係喎 計劃嗰條友真係有諗頭
我想冬眠

btw尋日睇完Dahmer 都係acs好睇d
無性生活慘過守生寡,Harper又想生仔
然後quentin嘔更多嘅血
骨灰嬸睇怕成功上隻船仔後
you got this
之後亂揸反埋艇
最後都係rip
你係咪睇咗reddit 啲 theory話daphne係serial killer
呢個vaction for 佢relax
咁又冇喎只係一見到就諗起會有咁嘅情景
係,個兩pairs 如果ending 可以dark 返少少就仲好
反而佢拍The Bikeriders 同Austin Bulter做一pair有啲興趣
我仲以為Ethan 係gay, 淨係望住Cameron 扑Mia
應該係過唔到心理關口出軌,好純品咁,跟著老婆同cam 搞野佢就好嬲接受唔到,不過個演員我覺得可以做好d,最尾4人dinner d 表情真係睇到好老尷尬
次次都係果句
I didn’t do it
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞