美劇集中討論區(69) White Lotus |SLOCG S2 |1899 |Wednesday |Gudetama

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
去到s2好感慨
同s1比 佢地兩個風水輪流轉
又係際遇又係選擇
一開始個答案證明white lotus先係真愛
好似話黑妹呢part喺原著算係最唔好睇
希望S2會再好睇啲
果集好浪漫有hehe潛力
sabrina
懷念每個禮拜在線等laruie既日子
總結今年要頒個特別獎比呢part經典highlight之一
anyway irma vep都係個人top 10級
2022 TV Best Moment
https://twitter.com/feuenfeu/status/1534075381237653505
單係呢個post就一定係
每個禮拜大家都貼出嚟
然後集集都俾導演撚狗
懷念每個禮拜在線等laurie既日子
總結今年要頒個特別獎比呢part經典highlight之一
anyway irma vep都係個人top 10級
呢套都竟然入到list
兩個list連bad sis都冇唔識架喎真係
個人認為irma vep 撚狗top one , 用ep1引你睇到ep8
s2應該要等兩年
到時又唔記得劇情
都唔算既,不過就唔太想知Lila 要乜,又要自由但又唔想放棄晒,但d佬就係咁圍住佢。

而家開始S3
Can’t agree more
揀唔到係Hacks定White Lotus season 2好
覆錯 I mean best 2022 tv
Me: Hacks
death個演員真係不得了
一個溫柔既眼神,對方已經知佢係邊個
跟住求佢比多少少時間say final goodbye

應該英劇老屎忽黎,睇劇成日見到呢個actress

btw,I like desire too
直頭買左間bar等佢黎
sabrina係cw水準
但呢套唔係
試下一兩集先
Budget $15 million (per episode)

用左去邊
s2 想見返johanna同lucifer(big woman)
Lucifer去左拍Wednesday spoiler:
我知啊我都有睇wednesday
我估cgi之類掛

s2 Constantine 同主角會唔會有感情線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞