美劇集中討論區(69) White Lotus |SLOCG S2 |1899 |Wednesday |Gudetama

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
唔經唔覺咁快得返兩集
好唔捨得 呢套真係好好好好睇
覺得wednesday覺得麻麻地
成日睇一陣就已經覺得悶
集氣s3
一定有
全部同意
Confirm 左s3喎
係重慶大廈到拍
唔掂喎
啱啱開咗the bear嚟睇 好正
Carmy bb好慘慘豬喔 全間鋪啲人都當佢無到
好睇架,
啱先睇完the menu ....唔知點解覺得伏伏地
禾睇到滴左幾滴眼淚
係有少伏

不過有Anya收貨了
個故仔比起我想像中冇乜驚喜
好似吓咁就完左
本身仲期待會好多痴線twist好吸引

anya好靚不過真係瘦

btw barbarian有得喺戲院上就好啦
好睇過呢套如果可以戲院睇一定氣氛好high好正
淨係去左D+播
The Boys外傳
Gen V - Season 1 | First Look | Prime Video

https://www.youtube.com/watch?v=aDyDg04x1W0

The Last of Us | Official Trailer | HBO Max
Jan 15
https://www.youtube.com/watch?v=uLtkt8BonwM
掛住Homelander了
[member]Leighton出櫃後日日食囡[member]
呢個真, barbarian真係好岩係戲院睇!!!!!
唔明竟然冇片商買呢套
一定睇得好開心內心大嗌唔撚係掛同時又笑到仆街
冇乜人討論呢兩集
我屌leighton條女之前有份做first kill
但leighton自戀條線又幾撚好笑

呢度kimberly好可愛呀
https://twitter.com/sapphicbrainrot/status/1598336126284185602
amazon真係得返all in呢個series
好想睇下佢之前做果間餐廳啲生活/人事
有集開頭成part都係佢獨白好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞