美劇集中討論區(69) White Lotus |SLOCG S2 |1899 |Wednesday |Gudetama

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
Perry Mason Season 2 | Official Teaser | HBO
March 6
https://www.youtube.com/watch?v=cdzl1LjoExQ

Yellowjackets Returns March 24 | Season 2 | SHOWTIME
https://www.youtube.com/watch?v=lH-Vtuem_4U

咁即係either Ethan 或者 Cameron 死一個

希望唔好爛尾
雖然係鐘意phoebe多啲
不過呢套我覺得係自己睇完fleabag之後最接近到佢既劇
佢果隻黑仔到盡頭 / 憤世厭世頹energy都好正佢個經理人fd都好精警
搞到又想重睇返s1事隔太耐
除左內心戲sad位
諗返起d笑位都好撚好笑記得同fleabag一樣又係有場食飯戲好精彩
好鐘意睇佢暴走發癲
佢呢排都好似開緊show見話好多女fans
如果覺得高質通常都想引人入坑一齊睇
係咪未結婚之前?
淨係記得s1佢地揸車光天化日強搶良家婦女

同埋最諷刺係陳展鵬依家好似愛妻家咁樣
不過佢應該都係想要個靚靚聽話老婆
lila唔係果type
睇左1集
一路覺得如果男主角如果唔係醫生仲會唔會釣到咁多女
btw覺得whitney都靚女
呢套我都唔記得最後有冇睇哂
如果真係爆肚
骨灰嬸真人內心呢下係咪忍緊笑

好似係結婚之後 要搵翻出來

係 Lila係天生叛逆
Thomasin Mckaenzie

就咁聽到d背景聲都笑左想睇
咩事最近咁肥美billie eilish身形路線
我都去聽下佢d歌先未聽過
梗係唔會啦,套劇就係講呢啲嘢。第三集好正,今日出第五集啦。
陳展X 係細路?咁大佬都問過啦。

Lila 根本上都唔想結婚,d仔係咁圍住佢。
女神
文青浪子渣男𡁻完鬆食女無數
成班仔一眼望埋去好明顯有一個最似陳展鵬咁耐都估唔到

不過呢度都有唔少巴打有追
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞