美劇集中討論區(69) White Lotus |SLOCG S2 |1899 |Wednesday |Gudetama

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
yasmine仲慘過佢要瞓街

你講white lotus?
有啊,之前有係到傾過s1
依家係睇左s2e1
但係我唔係好認得個milf個老公係咪上季個BLM大叔
照舊係blm
你宜家入嚟中哂劇透未
thanks
無中過,我選擇性失明
E1 果條馬撚咁長
想睇下aubrey plaza會唔會同佢有路
哈哈
快啲睇埋一齊傾
呢排睇咗幾個aubrey plaza訪問
佢真人好好笑

就算唔睇呢個訪問
我都傾向樓上巴絲講harper玩大咗
除咗kiss冇其他野
比較啱harper人設多啲
其中一樣mike white寫得好嘅係
所有角色好貫徹成個s2主題
性/信任/關係
harper唔信從來冇cheat過嘅Ethan
反而信擺明cheat同公然flirt自己嘅cam
Ethan死都唔信harper同cam冇野
所以aubrey 有提名實至名歸
因為連觀眾都睇唔出個表情係
冇講哂真相心虛 定 真無野淆底玩大咗

meghann fahy有訪問講佢唔係報復cam/harper先同Ethan
純粹make broken man Ethan feel more empowered
daphne睇落最enjoy vaction嗰個
佢同harper講佢冇女性frd
可能就係因為cam會食佢啲女性朋友
所以冇哂frd子
而佢覺得harper唔係咁嘅人
除咗骨灰嬸,最sad係 daphne
個30秒內心戲
meghann覺得部分係因為harper betrayal

最後
睇完finale當刻覺得劇情少少暴走
但諗深一層咁鳩又真係幾啱骨灰嬸
Ethan and Cam bisexual affair
個訪問好新

睇你點define 有冇野,如果唔係Ethan 返黎,就一定扑左架啦,同埋morally 都叫做cheat 左,harper 臨尾dinner 個眼淚都知道出咗事。不過又唔明佢點解Ethan 問極佢開頭都唔講,之後又自爆(戲劇效果)。

不過呢啲無答案嘅,就係留返俾你自己諗。
至於已取消的劇集,如《Gordita Chronicles》、《愛情很有關係》(Love Life)、《愛的超級晶片》(Made For Love)、《The Garcias》及《Minx》等,則正與製作單位進行討論未來的計劃,有可能也會授權給第三方 FAST 平台。

HBO MAX影唔影響HBO GO嘅劇庫?假如影響到…hbo go 少好多劇煲
Btw 我比較想知lucia係咪收咗Ethan錢又收多次cameron錢
俾harper見到個次Ethan好似準備去撳錢
最後cam同daphne食飯個次又俾咗信封佢

fatfat
成團男人得阿爺冇俾過錢佢
tslocg

Ethan 無俾$$呀,女又唔係佢扑,點會俾
renee追得咁貼咁快用到呢個meme

Nowtv自選服務….
Chucky S2E4冇字幕嘅
未睇最尾兩集
突然玩啲咁既野係咪想暴動唔要個ex呀
以ethan性格可能轉個頭果次就比錢佢都唔出奇
唔想lucia成日冤住哂
好勁囉
但佢話賺夠就開舖頭唔再做g希望佢可以脫離做g生涯
新聞話仲陸續有黎
會有其他劇消失
westworld nevers本身都係hbo果邊
但都係一樣出事
猶記得Hacks S2嗰個心酸的Ending
想像下如果冇S3
我地要接受和平分手end但收得靚果下又吹佢唔漲
等咗The Nevers part2好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞