美劇集中討論區(69) White Lotus |SLOCG S2 |1899 |Wednesday |Gudetama

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
啱啱先睇到第四集Leighton 去打網球追新女
陣間食飯睇埋佢先
今年清泉最特別既劇之一
一講wed負面野就會比人負皮
今晚又有得睇開心時間過得特別快
完左之後禮拜一唔知點算
之後hbo檔期播咩?
blue Monday
追到最新啦 可以傾啦
網球女望落好似有啲老

越嚟越鍾意Leighton同Kimberly
打針個集笑到我
leight對frd子越嚟越好
陪Kimberly攞egg又安慰bela
Kimberly真係好福利
次次都係大隻仔
同埋好cute cute
i‘m top two個下超得意
坐Uber又話自己似明星

https://twitter.com/irisxlynx/status/1595715262476845056?s=46&t=Lzqp2SuMQEgXt39AH9Rp8w
同埋佢識多咗人真係開始funny
雖然多數係尷尬fun
btw係咪即係佢拎到8萬蚊啦

臨尾bela

呢套野啲男角係咪9成喺gym房搵返嚟
cls 個climate refugee裝電視
仲同助手講同有錢人做frd真好
睇埋ending
骨灰嬸9成又中伏
追埋the crown如果冇野睇先開黎睇下
年尾原來終於有i hate suzie s2
同個中坑一齊仲咁快生埋
可以睇埋this is going to hurt / bad sis / rehearsal / severance再決定
仲要laura中途真係返左黎
搞到keep住有個希望好癲
不過成套劇淨係睇alicia都值回票價
s2個finale喊到仆街
之前有集lila同生果仔果集又係勁好睇好感動
留意呢排唔見你上水以為去左旅行
經理
助手
睇世界盃同趁blackfriday買下野
仲做緊黎生
如果去旅行會大大聲講,等你羨慕!
btw 碌YouTube見到呢條片
https://youtu.be/qBh4miYBE8Y

佢都話greg係gay
如果唔係唔使結幾次婚
好似都make sense
今晚衝返屋企睇新一集
扮工個陣聽the white lotus soundtrack好正
最後中意咗Kimberly嘅話點算
最正係佢唔認自己中意數學
哇屌,最尾嗰度咁大福利,我仲喺街睇添
lila將自己本簿掟落火堆
好唏噓

今集white lotus 又致敬mbf
those who stay and those who leave
hbo嘢唔適合喺街睇
已經睇完season 1
但我個腦都係不停諗番killing eve好辛苦
屌喇媽唔怪得知咁熟面口
原來你first kill 吸血鬼家姐
White lotus ep6
都仲未有人死.
我覺得Ethan 諗既未必發生左, 但唔明佢去到呢個關頭都唔同cameron 反面, Harper 咁玩真係唔知點收科, 睇黎Ethan 會爆左先

最尾太重口味, 頂唔順, 張相入面左手面係 Quentin, 右手面真係 Greg?

女經理都有D 老態, 唔係太討好.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞