美劇集中討論區(68)White Lotus S2 |A Friend of the Family| GdT’s CoC

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
講漏咗
The Sex Lives of College Girls Season 2 | Official Trailer | HBO Max
https://www.youtube.com/watch?v=pvmpxxEleQs

Waaaaa
一星期兩集咁急拉長嚟播都好呀
hbo max慣左每個禮拜兩集
之前hacks都係咁 勁快就播哂
silent hill戲回歸童年回憶
少數高質game電影版
https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1582857079970152448
今晚返去睇
呢套演技真係冇得頂
頭兩集build up呃到人 ...仲有個希望期待打後會好睇
但一路睇落去啲劇情單薄到
屌睇完8集成季幾句都總結哂
角色又冇靈魂focus埋啲故事線又唔係好睇

寧願一開始focus sauron做主角好過
https://twitter.com/FellowshipFans/status/1582733873037086720
成班角色係得矮人果度叫有返啲內心戲
不過都係悶
睇trailer佢除衫個身原來都仲有肉
個nico都唔拍s2走左佬
安排左兩個大隻新仔加入可以滋潤佢
屌佢冇錢請writer 咩
幾億咁就倒咗落海
仲話會做S2
啱啱等唔切今晚睇 忍唔住lunch就睇咗
絲打總結得好好
對手戲真係世界級 眨下眼就睇完唔夠喉
june姐係天使
今集我覺得會係用黎比june姐healing既一集
june好需要今集呢個moment比佢面對內心
終於佢可以冇迷失自己 係人性呀
because this isn’t gilead and i am not you

老老實實睇完今集
個人感想 serena事到如今係洗唔白架喇
唔會佢識得認錯就可以當冇事 冇同情佢
繼續fuck serena要有報應
但希望佢下一步會逐步幫手反gilead救hannah banana先係正路

如果今集臨尾佢以為june又害佢
再黎個洗白完終極反彈黑化就好笑應該唔會掛
因為個writer都係背後拉關係介紹先做到creator
本身cv同白紙一樣呀唔係有料先搵佢
咁正!
宜家睇先
一集25-30min咋
上次asian姐姐都有份拍, 雖然兩個唔係幾襯
女主角換咗人做?
冇呀認唔到邊個?
leighton值得搵個更好
其實一次過睇兩集係幾爽 仲份量啱啱好
有時咁仲好過一個禮拜一集 / netflix式放全季
不過唯一係有少少可惜好快會完左
如果handmaid今季淨返3集都keep到 ..
私心覺得世界大戰係handmaid>hotd>lotr
(bad sis屬於靜靜地贏類型)
Kimberly
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞