美劇集中討論區(68)White Lotus S2 |A Friend of the Family| GdT’s CoC

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
笑死拎埋櫈仔第1下都上唔到
好cute
有無人睇緊One of us is lying S2 ?
次次都會聽
Cabinet of Curiosities ep1都幾伏下
配種要搵佢?
覺得條女係想出名有話題諗住同佢可以變power couple咁款
但結果梗係fail
呢個?
搞錯呀咁都唔記得佢細個搣比alicent封定情信黎喎
https://twitter.com/oochotd/status/1584358888564195328
原來係喺棵樹下面嗰陣跳得太快,有啲劇情真係唔記得
ep2睇咗半集 仲伏
仲期待下集會好睇
今日又有新係咪仲有希望

暫時追緊好睇冇伏係
high school
interview with vampire
friend of the family
handmaid
(atlanta等出哂先睇)
快d到禮拜一好期待white lotus
原來個張字係細個本書個頁
尋晚睇極都唔知個張咩紙

hotd臨尾兩集都幾好
luke
屌已經唔想再睇
好似仲衰過ahs

White lotus 拯救人生
衰咩?
暫時第1集感覺
故事悶唔吸引 唔恐怖
拍得唔係特別靚 算普通
ending廢

未睇其他集數 又唔同班底
未評論到
ahs呢個對比好好ep1黎講真係ahs都屌打
禮拜一比起hotd仲期待white lotus回歸

btw連追返兩集interview with vampire好好睇
ep4 ing
咁多人唔記得

finale幾好氣氛加冕 / luke果段不安感 / 最尾個shot
雖然繼續都係對班角色冇乜太大感覺
結論都係比唔上got s1
要睇下s2唔再jump會唔會好啲
講真young ver劇情已經算係深刻果堆
IWV 睇到第5集,起碼仲會睇得到落去,
我追到a friend of family ep4
Mary ann成家人都好似中降頭咁落哂b嘅圈套。但真心呢家人都幾蠢下 證據都唔留底
虎頭蛇尾feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞