美劇集中討論區(68)White Lotus S2 |A Friend of the Family| GdT’s CoC

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
vampire academy 好唔好睇?
仲記得佢個喊樣spa女人已成condom
今季助手應該長期比佢虐待開

s2暫時都好成功capture返s1個不安氣氛
好似隨時會有衰野發生/死人每group人都等爆咁
睇到最新果集真心好睇
快d去睇

呢排劇荒推介 iwtv / high school / white lotus
甜既?
仲有幾多集完?
呢兩集講緊佢地darkest era

屌呀
一睇原來s1得7集
依家ep6
但好難超越上季嗰個
虐既
Louie 會唔會比人睇到好燥底先
淨係睇咗severance
全部bookmarked
新劇計
覺得this is going to hurt仲好睇過the bear雖然the bear都係top 10級
就黎睇完S1, 慢慢睇
有冇類似the americans / succession 呢種神劇推介
真係好好睇
the leftoversfleabagtwin peaks

仲有啲幾季以上成日上榜多數係
breaking bad / better call saul
the wire
the sopranos
mad men
halt and catch fire
rectify
etc.

如果一季起兩季止(limited series)神劇既話其實有好多
佢接job agent都幾勁咁多劇都有佢份
我睇戲版又冇乜覺得睇佢會燥
但劇版暫時寫得深入過戲
claudia都全面咗好多

要你親自睇咗先知
而家先睇晒succession
moss做導演真係好悶
呢套存在感就黎消失
https://www.youtube.com/watch?v=I3xN5I1XnRc

HBO仲有套the nevers仲有冇人記得偽jodie
播完part 1當冇左件事
呢套我連season 2 都冇睇
尋晚睇哂 white lotus, 角色幾鮮明下。大約都知每個角色嘅定位係點。
女經理應該冇上季嗰個咁癲,但一爆應該會freak out
唔睇都冇損失
S1果陣仲好似係重頭劇咁款 CG係幾靚
white lotus s1係估唔到劇情咁走向
經理玩咁癲太精彩

今次都好多炸彈兩公婆果兩pair
仲有兩隻雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞