美劇集中討論區(68)White Lotus S2 |A Friend of the Family| GdT’s CoC

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
之後仲癲
EP1已經算係最正常果集
唔好啦掛
s1 part2都仲未睇番
其實幾好睇 齋睇女主都正
以為係鳩劇但因為sheshe所以有fans支持
絲打追得好快手
睇完S2仲有冇動力睇S3

S1嘅V係世界級睇完會變死忠
終於睇埋ROP finale
下季唔轉writer都要諗諗先睇
得返the crown最新鮮睇緊
highschool同atlanta慢慢細味

邊幾套
係咪SLOCG S2同netflix幾套
好難想像班街外人唔識佢地
見到討論post有人話luke火車站驚人認得佢
其實冇人識佢最比人認得果個係june先啱

june以前經歷咁多生死關頭
佢依家先黎爆
最怕係要janine死左aunt lydia先識覺醒
如果janine冇事lydia可能唔會反抗
斷手果下有心理準備都忍唔住離一離心

handmaid啲劇情成日行得好前
預言咁中哂
agger今季回勇好睇過上季
小品劇黎講覺得幾好睇
其實我未睇哂成套諗住慢慢搣
同埋幾鐘意有唔同pov睇 / 每個pov講同一個event既寫法

一個內向一個外向
應該要keep住隻眼瘀就易分
佢平時拍其他野都好好戲
由oitnb開始留意佢
就算少戲份佢都會好搶鏡
希望多啲人搵佢拍野
個個都心理唔平衡但又真心信呢套
唔抵可憐

好掛住lawrence老婆好人冇得平安
今年睇過最精彩其中一套
太少集數唔夠喉
我仲未睇哂................
又上一上水先
而家打孖睇緊the americans S2 同the crown
the americans 真係好好睇沉哂船我上唔返黎啦
全中
1899最期待
meanwhile我都睇緊the Crown S2
interview with the vampire係咪值得睇?
冇人識你呀luke

aunt Lydia其實呢季都醒醒地
但認同你講Janine唔出事都好難引發到Lydia反抗
Janine命苦
Lawrence應該同Lydia結婚最啱
一齊打造佢哋心目中新伯利恆
順便治療埋以前情傷

same今季好睇過上季
真係嘔血
隔離post分析好詳細
建議唔想睇直接追post算
呢度好多人係Jodie Comer痴線婆
會睇埋S3 但主要原因係想睇V 甚至覺得S2 Eve咁樣完其實都幾好
睇住佢咁對V 我心都痛埋V deserve better
睇左好多interview佢勁cute
人又nice
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞