美劇集中討論區(68)White Lotus S2 |A Friend of the Family| GdT’s CoC

1001 回覆
9 Like 1 Dislike

都唔知佢生活點過
追咁多劇
難睇個啲都睇埋
雖然佢話飛住嚟睇
仲有一大埋BL劇笑撚死
每次講起啲囝囝變返少女咁好cute
係咪要我哋睇盜版?等唔切
我反而最麻麻印度妹 可能佢未有一對同佢,互動,覺得kimberly傻更更仲搞笑過佢
btw上季本身kimberly同nico個一對睇到我 心諗兩個互動又好睇又襯,點知下集已經露晒肉搞野即刻嚇親
其實想問下除左swx lives of college girls之外,仲有冇美劇or英劇係講外國讀u生活?
第三季選址重慶大廈賓館
竟然咁快
G持
仲唔係日本 four season
captain好型呀
dark團隊咁鍾意玩啲機械野
係咪因為對crew有德國科技基因
dark個枝time travel棒棒加大型裝置
1899個嚿變形粒粒方塊(唔識形容
暫時睇到ep5 有少少估到劇情
但sofar我覺得幾好
真,好想食captain
重口味喎ching你
啱啱先追到ep3
btw Aubrey Plaza 世一

啱啱先追到ep3
btw Aubrey Plaza 世一

真係好想好似佢咁
每日返電台開工個半鐘吹下水
之後就可以返屋企煲劇
得閒先接下job搵下錢, 真係寫意人生
呢兩日一口氣睇完 Killing Eve s1, 好似冇想像中咁好. 最好睇係邊個season?
就係Season 1
你覺得唔好睇?
就係呢度見大家咁推薦所以開黎睇,但睇完好似冇想像中咁好
兩位女主既關係好有tension V既表情好好睇 衫又靚 八集都冇多餘既內容 成個flow好順
你覺得爭啲咩
留意你成日好似冇一套劇係讚 / 搵唔到野彈
差唔多每套都係講有咩唔好睇
咁又唔好咁講, 我都係直接講姐, 冇想像中咁好唔代表差 S2應該都唔差?
之前岩岩睇完this is going to hurt 都幾好呀, MBF 都開始左不過未睇完. (要不斷睇字幕好難不停睇)
V 係做得幾好呀, 不過算啦呢D野好主觀, 討論下唔洗太認真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞