美劇集中討論區(68)White Lotus S2 |A Friend of the Family| GdT’s CoC

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
唔聽電話, 搞到Harper以為佢出軌
應該唔似gay,但又唔知佢想點
一個電話姐,會唔會諗多左
Harper 同Ethan 都有red flag
好似個個都有機會死

呢套劇都幾難handle
又要顧劇情推進 又要諷刺 又放埋godfather入去
唔似
反而Cameron 似啲
佢好似錫咗Ethan 塊面一啖
Cameron 唔似
兩隻高級伴遊好可愛,凝住阿爺死於食完偉哥馬上風
套Tulsa King 掂唔掂?
cameron應該淨係想水佢做生意only
如果有人係
ethan似係多過佢不過仲係好難講
ethan又似冇乜慾望&同老婆冇哂火花既一條佬
但佢同cameron玩水上電單車果度係佢開場以黎最興奮既樣

btw鍚左好多啖
呢條線女經理有寂寞的心

佢餵貓嗰幕都好cute cute
女經理仲要係自己帶飯
扑緊嘢果陣瓜咗就好笑
兩個都越睇越靚G角色黎講好charm

呀爺果家人先係堅有錢可惜比人放飛機
依家cameron分分鐘空心老倌 叫完雞冇錢比今次佢地瀨野

今集先留意到佢特登有辣椒仔tattoo襯返個名
我睇英字成段都冇譯到
骨灰嬸世界級好笑
hbo中字有譯到
骨灰嬸連喊戲都好好笑唔夠佢玩
仲有同助手食飯場戲
&呢度hurt左
https://twitter.com/willfulchaos/status/1592008076449783809

cameron老婆100%安全開場係佢見到屍
其實只係走唔甩佢自己個moral standard啫
毒撚聖人mode咁
佢食煙望住Cameron同lucia個幕分明係好jealous啦
係喎得佢自己游水咋喎
唔通 a few guests係有Cameron 份
cameron雙飛俾左$800, 預告有講
前一晚阿爸雙飛俾左$3000
係,之後搵第二個英文字幕就有
未睇預告
平時扮哂闊佬出手咁低
兩公婆表面恩愛但老婆都係洗緊自己腦
唔知佢老婆會唔會開佢波之後扮冇事
佢發現條屍個反應又唔似見到自己老公
但又好少見佢單獨行動走去曬太陽
過唔到自己果關叫雞
都唔知讚唔讚佢好把持得住咀咗少少
今集骨灰嬸同助手食飯終於同佢地有交集
仲好鬼期待呀爺會唔會眼神撩骨灰嬸
好鐘意每個人都有動機爆但估唔到邊個會出手先
同到底最尾會發生咩事

今季仲要咁多靚景睇
每集開黎睇純粹見到環境咁靚都開心啲野食又餐餐好正咁
班cast實拍得好開心返工=去渡假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞