美劇集中討論區(68)White Lotus S2 |A Friend of the Family| GdT’s CoC

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
CLS

說好的17號去撚咗邊平行世界
https://twitter.com/HBOAsia/status/1591400546807816193
睇左EP1少少咁快已經有中字流出
呢啲類型淨係睇完第1集好難判斷好唔好睇
暫時一定係覺得dark開場吸引啲
HGO Asia go 但計美國時間,應該今日一定上
彈出彈入屌屌下會同步返
錯得咁離譜都得
平時hbo asia講日期都好似識自動波跟返我地日期
屌fake人
再嘈成套劇抽起唔播
歌手其實想點
ep1出場果陣冇留心 以為佢想扯皮條撩mia去做雞

https://www.fanpage.it/spettacolo/serie-tv/irene-maiorino-sara-lila-da-adulta-ne-lamica-geniale-4/
呢套應該會轉得自然啲
話哂都睇左佢地3季要講byebye
旁白聲elena終於出現
點解 我幾鍾意睇佢,男仔頭得黎其實都算靚,同leighton幾襯覺得 後尾直頭search見佢仲有套愛情劇但未睇

4個入面最鍾意睇kimberly同leighton 印度妹條線最悶
純粹長會變ET手指
但佢長得黎靚
Leighton is the best

但bela好好笑
佢之前west end已經係咁癲仲要晚晚出黎簽名傾計
果陣盛況真係晚晚都痴線婆大聚集
新Lila都keep到果種傲氣
Elena就好似冇咁好火氣

你班友真係好登
呢頭講完twitter 今日就世界末日咁
究竟有咩法術
可以搵佢入黎做後輩師妹角色
係 我都見到話佢有bf
咁鬼化學
真心覺得驚好多野都未睇就死撚咗
lila似
elena有看透世事果種書蟲中女feel

真係好撚燈唔係講笑
有次呢度大家傾jodie傾到興高采烈
果期又冇咩劇睇 所以新post名我打埋jodie落去
隔幾日佢就爆拍拖醜聞比成大班人cancel咗
我追舊po見到轉左po名佢拍拖單野好大件事?我見好似因為咁delete埋twitter 同ig 都少玩左
但我完全唔明點解牽連甚廣 又唔係佢本人撐trump
又唔洗咁灰
再多咪25年
嘩 lila ok喎
elena反而變咗師奶
屌 個時真係好開心
日日睇Jodie著咩casual wear
跟住睇啲癲婆尖叫omg 都會開心一日
lila有氣質
Elena 好似迷失咗咁 肥咗好多
係咪畀仔迷魂咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞