美劇集中討論區(68)White Lotus S2 |A Friend of the Family| GdT’s CoC

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
the patient d+出到ep4
跟播又要慢幾個禮拜
原來下集就完
呢套反應好似麻麻
希望之後season可以發展佢地sheshe潛力
幕後成日講到出哂面
後傳係june姐兩個女做主角再加aunt lydia
班commander都係配合自己喜好去run gilead
總之攬權就得所有所謂gilead儀式rules都係門面野

nick成日覺得佢有死亡flag
可能因為handmaid生活已經講到冇野好講
頭兩季已經寫夠
另外依家仲反而想睇gilead naomi / nick老婆呢啲有灰色地帶既wife之後點
後面劇情拖到仆街
見到reddit有人屌
americans班底本身有期望仲諗住等埋D+先一次過睇
netflix新上咗套高質日本動畫mini series
畫面勁靚勁好睇
啱啱開黎睇緊 cute到暈低
快啲去睇呀喂

開頭唔差喎
咁建唔建議睇落去
Andor ep7又幾好睇
之前ep1-2 3-4 build up位悶到訓著
後面拖得嚟冇乜劇情
我就追到live嘅,點都睇埋個尾佢
其實我覺得build up 位我仲頂到
12集開頭點都會有啲位係間下場
呢幾集節奏開始快
終於喺下架之前睇晒FBI Series
結論 : FBI S4- 熟悉的主角們故事一如以往緊湊
FBI : Most Wanted S3 - 故事還好可能因為要喺唔同州份之間穿梭,好似冇咁緊張第三季季尾發生一件大事之後,故事向心力暴跌,好似冇咗重心咁

FBI : International S1 - 歐洲各地之間穿梭當睇風景都OK比較講同唔同國家嘅警方合作
睇咗兩集,覺得幾好…
不過口遁唔解釋時間線
aunt lydia 咁長命
hannah 到時可摸耳搵個靚少少嘅cast 返嚟,依家呢個醜樣程度同little mermaid 差唔多

整死nick 都唔整死luke, 我一定對住電視爆粗

handmaid 都可以有好多唔同style, 但佢好似放棄再寫落去咁

naomi 係咪應該冇哂權力,要嘔返angela 出嚟
趁早棄劇把啦
後面25分鐘一集我起碼有15分鐘都係飛黎睇
睇咗一集多少少
好有Netflix 個種伏味
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
突發

Succession S4 Teaser

真got接班人終於返黎
https://twitter.com/gracehiII/status/1584351545847869443

OMG!!!!!!!
一有Succession 新聞就上一上水先
A Friend of the Family 係咩平台有得睇呀??
peacock要dl黎睇
召集
ryan murphy勢力開始強大就係SQ返生之時
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞