美劇集中討論區(68)White Lotus S2 |A Friend of the Family| GdT’s CoC

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
就咁睇覺得Kristen Stewart 都係做得最似
上季嗰個都似 但神髓冇咁足
我又唔知點解暫時鐘意emma corrin版多啲
黎緊睇埋debicki ver先好有女人味
睇完serena
敵人既敵人就朋友
起碼佢最唔想比wheeler家人trap住
june姐話哂都係最了解佢既女人

aunt lydia天地有正氣路線
黎緊反gilead三巨頭係咪june姐 serena lydia
lawrence nick做啦啦隊助攻
putnam
依幕真心癲 快到笑咗
LM

想開NP同peaky blinders
應該睇邊套先好!
luke份人都幾樂觀成日絕望途中都做埋d鳩野
佢地繼續唔記得自己仲有個b喺canada
今集臨死關頭都唔提下

覺得esther今集講對白某啲語氣好有june/moss影子
大把前途
佢出場冇耐啲人已經話佢其實可以取代june做handmaid新女主
如果轉左pov

lawrence有時又好似唔係點care班handmaid生死
今次可能係putnam整亂佢個plain先搞佢
醫生果度好難走喎 一走就知係佢自己決定走
去睇june最醒 但佢最白痴係唔殺埋ezra先走
依家有哂證人係serena自己走
NP for sure
黎緊可以順便洗白埋mrs putnam
呢排睇佢講野都有返少少人性
唔洗個老公阻住哂
最衰serena下集趕住生
好想睇佢同june正常走難road trip囉
nicole 好慘

所以我諗Serena 應該要對抗返Gilead, 期待佢會做啲咩
今集終於有啲進展,Gilead 既權鬥,serena 被人控制同擺布再見返June 應該有啲料到,希望Esther 條線都可以有發展空間
bad sister season final
Emma回眸好似hunter
聽朝又有新一集好期待
下年
The Last Of Us, Succession, Love & Death Coming Soon To HBO Max
https://www.youtube.com/watch?v=Bl2fh7PdYHM

呢期佢好紅個個都negroni sbagliato with prosecco in it
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞