美劇集中討論區(68)White Lotus S2 |A Friend of the Family| GdT’s CoC

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
睇小說結局保平安
小說結局完得好
White Lotus ep3
睇完 我未睇過外國既劇場 但今次係唔係有機會攞獎
依個劇本對演員既要求好高 對白多 節奏快 情感轉換強
Jodie做得好好現場睇既感覺應該大好多添
有講自殺咩?臨尾口up up?
Yesss
佢之前已經拎左個best west end debut performer
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
內心尖叫咗
https://twitter.com/FilmUpdates/status/1592270415271190528
你返去重睇問米婆個scene啦好多玄機

btw今集睇骨灰嬸又係笑到仆街
助手同孫仔對話有foreshadow
佢話孫仔唔似會做出危險嘢之類
叫佢aggressive d
記得初頭佢地兩公婆成日出任務
做好多陰濕野好好睇
S3 S4仲精彩
呢套係少數我想洗哂啲記憶由頭睇過

the crown今季真係回回地塘
明顯冇以前好睇

咁識玩
橫掂都著呢件衫,點解唔流埋鼻血
daisy又靚咗

有冇睇過2年前佢哋同Andrew拍咗條告解片
in大家姐we trust
如果今季經理配上季換房有錢佬
世界級難頂
我睇個英文字幕版冇出呢句
dark應該都好難超越
1899唔太差我都ok

係咪Philip行船個集
s2頭幾集幾好
宜家睇咗半季
其餘果啲真係要啲時間
iwtv咁遲下先睇

Netflix套日劇初戀都好期待
滿島光
同埋開咗你講個套動畫嚟睇咗少少
隻章魚猫都好cute
河童成日都暈
會唔會孫仔真係真心膠
不過助手似同泳池佬有下文
到時要睇下孫仔有咩反應

btw今集都好好睇覺得啲劇情好豐富 好多位想講
睇完好似經歷左好多條線咁
harper果邊睇到好不安好緊張aubrey plaza眼神交戲好正
佢同daphne對手戲好睇
比男人望果埸同佢地傾心事果兩場都拍得好好
特別係男人𥄫個scene睇到極不安
雖然事後知道係致敬舊戲但都
開始睇佢睇到有啲煩膠
通常之前果套咁hit
再開新劇都好難成功希望唔伏
但就咁望落班角色好似冇dark咁吸引
the crown果集係S2E9呀留名等你睇到果集
bookmark先屋企人周不時開個netflix話想睇下日劇但揀唔到

多謝支持
一路睇落去河童都有唔少戲份係女主best fd
啲小動作勁撚可愛份人又好善良
成班同學仔黎講 成日覺得章魚猫係謎之生物係咩構造
佢地照計係神話妖怪
但章魚猫同條蘿蔔 & 紅蘿蔔想知佢地咩事
日本仔係咪gay佬?
唔知佢演技差定點,唔係好get 到個character, 臨尾佢好似想自殺咁
未有時間睇ep3
但日本仔如果係gay 就睇GV而唔係普通AV啦 我都覺得佢演技差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞