美劇集中討論區(68)White Lotus S2 |A Friend of the Family| GdT’s CoC

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
收到咁我睇哂三季佢就停
會唔會真係偷食咁明顯
骨灰嬸集集都咁搞笑點算
有蟲飛入口

覺得harper開始比cameron引到
換妻couple兩個老公body都好正由其是harper老公
但跑完步成身汗都走上床打j
同埋孫仔都好似ok大隻
(睇完今集佢真係怪怪地應該有問題同助手啲對話有red flag)
Handmaid 用30分鐘夠啦

出年broadway又係jodie既年代
Handmaid first for sure
The crown 可以慢慢睇
係D+開返reservation dogs s2, 今季再好睇咗
講多咗佢哋屋企人嘅background
其實Ethan 都怪怪地
孫仔今集又真係幾鬼偽君子feel
仲見到有人話呀爺x骨灰嬸 / 呀爺x助手
竟然renew
幾時拍骨灰嬸前傳個backstory好似好精彩好黑暗咁
繼s1之後一樣都係覺得好難估淨係知有男人死
(開頭隻腳好似係男人腳)
harper老公都係幾似會起碼開頭條屍應該唔係cameron先

btw黑髮g又幾好身材

呀爺仆街都冇事有保護罩
見都幾多人估係g / blm死
兩隻G 都正過兩個老婆
呢套估唔到
希望keep到 但唔知會講咩
終於
免費但好似要us境內先睇到?
我覺得似indie film幾正
拍出黎幾自然好有feel咁 睇落好c服coming of age平淡式劇情
雖然主角孖妹係素人演技 但幾貼地

呢個我都覺 佢個樣成熟過其他人
本身以為佢係model黎 原來係youtuber
maya正x2好gf able
一返學就識到maya咁天使咁nice既同學仔會唔會太開心
神劇必睇
hotd比預期中冇咁好睇 頭兩集果陣好有期待
the crown又係必睇netflix少數最接近hbo質素既劇

呢套唔係一般2d動畫
有pixar / toy story班底整 啲背景/角色全部整得好有心機好靚
一開黎睇就會睇到wow wow聲

隻河童頭頂一定要有水
一倒瀉水就會即刻暈低
肥騰騰又好pure 個樣勁傻
呢套野睇果陣記得揀聽日文
一起身見到心諗咁大件事冇人講
點解會開之前finale interview見佢答得好保守
唔似咁快會開S2 講到暫時告一段落咁
話將來除非諗到好劇情先會開S2
點知
咩係MBF?
兩個都真心索幾靚女
hbo揀女真係有一手幾高質
lucia好sexy
mia仲有少少dakota johnson x renate reinsve feel

tabasco辣椒仔
https://twitter.com/alex_abads/status/1586899900620541952
g 黎講,Lucia 係正嘅
好驚步BLL後塵
my brilliant friend
hbo意大利劇
Are Lucia and Mia on WHITE LOTUS, the Sicilian version of Lila and Lenu?
https://www.reddit.com/r/mybrilliantfriendhbo/comments/yhzba3/are_lucia_and_mia_on_white_lotus_the_sicilian/
召喚兩套都有睇既朋友
越睇越似今集仲要聽到lucia個姓同lenu好似一樣
已經諗起屌佢竟然寫兩隻g向mbf致敬

S1佢都有睇MBF應該white lotus編劇對mbf堅係有情意結
話説mbf作者係netflix開劇

https://m.youtube.com/watch?v=mhNvemmvw2c
值得一睇?
Tabasco
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞