美劇集中討論區(68)White Lotus S2 |A Friend of the Family| GdT’s CoC

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
E moss directing, 無乜期望
岩岩先睇返 the bear. 同 this is going to hurt

一美一英,兩套劇有少少相似就係有個女副手去幫個男主角。the bear season 完得幾正,但未有太多煮野食表現俾Carmy ; this is going to hurt 就應該係本書本身正,同埋背後帶出嚟英國醫療既問題可能係英國既朋友睇左感受更深,搞到想搵本書睇下。

近排仲有乜好劇介紹?
呢2套前排睇咗,the bear 有renewed for s2遲啲又有得睇
啱啱睇完bad sister都幾推薦,成班女都勁痴線
準備開big little lies,睇comment都幾唔錯,同埋好似已經完咗,唔使等下一季
The Bear係幾好睇 但感覺Jeremy被角色定型咗 擺脫唔到lip嘅影子 演技無突破 一路睇都覺得好似睇緊Shameless 嘅衍生劇
好 睇睇先
無睇過shameless, 演得差唔多?
White lotus 今集講返多d對couples

Peppa Pig
Is this the normal size of Vespa?

估唔到最尾Mia 都玩3p.

3爺孫條線好似有啲悶
骨灰嬸
未睇今晚睇
慘,Greg 都cheat? 仲以為會係唯一一個唔會
早兩日見到 仲有人話weakest season今日再睇升返啲
好似好多比負評都係uk critics
聽晚會即開黎睇
Zootopia+ | Trailer | Disney+
聽日
https://www.youtube.com/watch?v=kQ6DbWEKyvQ
未睇ep8
老豆自從打完J就屈住屈住
老婆(&自己)兩個都豬隊友

jan其實天真之餘都洗埋自己腦
見安排佢讀埋間唔知咩修女學校真係cls
金魚B好撚癲 玩到成件事都搵唔到位入佢

佢個光頭好假好唔襯佢
其實有d似返工版euphoria
一聽返意大利文好有親切感諗起MBF
HOTD今年都唔算top 10級
仲有唔夠兩個禮拜出sex lives of college girls s2
netflix幾套重頭劇 1899 wednesday
聽日又有the crown新一季

最近amazon有套high school高質
仲有interview with the vampire
同埋netflix出左套日本mini series動畫
世界級好靚好好睇 一定要開黎睇!!!

入面有隻河童係痴撚線咁得意

趕助手果度配埋個恐怖片bgm
都係 上季出場都鬼鬼地
仲記得講到自己有暗病會暴斃咁
blm骨灰嬸變左一個願打一個願捱組合

骨灰嬸咁依賴人
一定要有人湊先生存到
孫仔都幾型仔幾正氣
nolan兩公婆整死套劇
咁見佢一個女人抱住個b嗌救命
果刻車佢走都正常

不過想知條女知唔知佢身份
照計serena應該全個canada都識佢
掛住食elle fanning食到肥哂
FX 12月新劇黑人time travel
原作小說好出名
Kindred | Official Teaser - Time | FX
https://www.youtube.com/watch?v=grco3eoAA30
想睇今年出既劇?
有睇過好睇幾特別
算係 睇到停唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞