美劇集中討論區(68)White Lotus S2 |A Friend of the Family| GdT’s CoC

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
呢個edit又真係世界級值得學術研究
推到V S2都唱埋首歌
https://www.youtube.com/watch?v=OZkejVAEIHQ
劇情係時候加速serena呢單野之後應該返唔到轉頭
要開始入final season直路

lawrence成日曲線aunt lydia要佢睇清楚現實
佢同nick感覺開始搞緊少少內部改革玩命
可能之後會有啲再大粒過佢地兩個既commander搞佢地
serena當初幾撚咁緊張nicole話係自己個女
依家呢唔知仲記唔記得佢
grace
放工睇睇
結果係皆大歡喜
係Becka冇得同細佬一齊
熄燈個段真係人渣
Grace一知道eva啲野佢成個人都著咗
同早2集話jp好靚仔仲好沉船係2個人

同埋佢跟本勁醒(冇咗jp)
事後清理勁冷靜
咁大單野eva收埋咁耐
估唔到jp人渣到呢個地步

grace滿足佢先扮小女人
同埋佢事後都幾好戲冇破綻既傷心widow
但好彩有roger咋冇佢成唔到事執手尾
保險果度好似草率左少少
咁之後佢地間公司就冇事?
不過算啦 wfc佢地

最緊要姊妹s齊齊整整開心super
上面我都有post
呢條片算出名好多人forward
唔洗梳

It follows two unpopular queer girls in their senior year of high school who start a female fight club in order to hook up with girls on the cheerleading team.

Cls
兩個女主角都鐘意黑妹做the bear
原來kaia gerber都有份睇怕佢做cheerleader
呢套見咁多好評
頭先開咗少少黎睇堅係好睇吸引推介推介
要返屋企慢慢品嚐
講呢啲
細細個睇bates motel就開始g持olivia bb
https://twitter.com/thinkercooke/status/1582100442745491456
咁簡單都錯撚哂仲話favorite show
https://twitter.com/germystrong/status/1582132225532784640
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞