美劇集中討論區(68)White Lotus S2 |A Friend of the Family| GdT’s CoC

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
仲有one of us is lying S2 netflix 今日上, 雖然我已睇晒
Dead to me 最終季呢度sis推介
the sex lives of college girls 睇leighton 狂食女

聽講legends of tmr 可能會renew ... 唔知真假
睇完S4個下即刻search小說結局定定驚
跟住睇到條8婆interview係到9噏
條仆街真係害人不淺,少少FF空間都唔留俾人
真心想知佢痴邊條筋可以寫到套劇咁...走出黎害人正仆街
求其喺街捉條友寫都正常過佢
幾年感情就比佢一野毀咗 dklm
dead to me雖然冇睇
但最睇新聞見到個女主角有大病都堅持要拍埋呢季

fuck boy leighton
聽日都幾多注目劇一齊上
仲有one of us is lying S2 netflix 今日上, 雖然我已睇晒
Dead to me 最終季呢度sis推介
the sex lives of college girls 睇leighton 狂食女

聽講legends of tmr 可能會renew ... 唔知真假
dead to me雖然冇睇
但最睇新聞見到個女主角有大病都堅持要拍埋呢季

fuck boy leighton
咁都好啲
如果明知bad end真係冇動力開

條女幾靚CE食細路女
食好多靚女

本劇改編自Taffy Brodesser-Akner的同名暢銷小說,作者本人擔任編劇。

故事講述了四十多歲的Toby Fleishman最近分居了,他當年醫學院還沒畢業就結了婚,如今一頭栽進通過APP約會的新世界裡,這讓他體驗到了年輕時不曾有過的成功。就在他實現性自由的第一個夏天剛開始時,前妻Rachel突然消失,把孩子留給了他,自此杳無音訊。Toby在各種事情之間平衡著自己的生活——撫養孩子,與老朋友重新聯繫,在醫院迎來等待已久的晉升,以及曼哈頓眾多適合自己的女性。但他意識到,要想弄明白Rachel身上到底發生了什麼,只有坦誠地審視兩人的婚姻
Dead to me幾好睇希望佢可以好翻
覺得套劇好似冇乜promo
V失戀少女我都ok架鐘意S2講ghost佢條呷醋線
S2 eve有集講佢wide awake其實build up得幾好
準備好講佢清楚自己真心想點 認左對v有野
少數終於提返佢好緊張V 瘋狂電話留言比佢
但臨門一腳縮沙 結果finale反面

S4 road trip果part真係睇返都心酸too late
yesjodie做villanelle收放自如
由s1開始唔同stage都carry得咁好
雖然都好多人鐘意睇sandra
但老老實實jodie / V呢個角色真正係carry緊成套劇
就算pwb年代都係有pwb劇本但冇jodie都唔會咁成功
大家都係為左V先追得咁上心
睇完冇乜興趣,但睇到班演員名就想睇下
班cast吸引男同女都係
好似唔見差妹
希望唔好s2完就無啦啦cancelhbo max
要多啲noise
見都幾多人追 之前有絲打瘋狂推呢套好似輕鬆小品
好慘呀佢之前已經有過cancer
今次呢個病又係大病 好多人comment話佢平時份人好nice
希望冇事
黑金配喎
佢兩個私底下好frd
Jodie都有話 因為killing eve 大家先真係見到佢
但我想講佢做V既表情真係好細緻 好豐富 我自己係冇見過 所以即刻沉左船
恭喜晒
呢度又多一個jodie痴線婆
睇緊Help
成套都好多大頭Jodie真係好靚
the americans 睇到S3 好緊張
the crown想棄, 遲d先睇
想轉另一套劇, 睇white lotus定killing eve好
Killing eve
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞