美劇集中討論區(68)White Lotus S2 |A Friend of the Family| GdT’s CoC

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
可以集中講多啲成班sis各自故事
同埋要見返大家姐同hehe同事和好返
神級cosplay兩套最愛又再次crossover
係喎有埋鼻血仲正

有呀!!!!! 果陣勁興奮
但pwb又唔出現埋慈善event都唔黎
San Domenico Palace, Taormina, A Four Seasons Hotel
EUR 550-6,000 per night
聽講封左2-3個月酒店俾佢地拍, 唔知係同Hacks一樣, d crews每日瘋狂食自助餐
兩個seasons 都係four seasons 拍,今次應該係covid + low season 去拍
好似Tom Hollander 對佢有興趣d喎
咁封法要洗幾錢?
呀爺x骨灰嬸就
嗰時Covid-19都無遊客
今集阿爸眼神係咁望骨灰嬸
分分鐘有啲嘢
係喎 唔記得咗
骨灰嬸其實都幾搶手成日好快有新仔
咁快又有豔遇骨灰嬸回望個苦笑世界級
果班男人style好特別
S3去日本
正到
淨係見到個早餐buffet都流口水
如果唔係醜化/有咩黑歷史要拍出黎都ok既
睇下係邊個明星啦
如果係自己鐘意果堆my body is ready
totally agger
S2睇完嬲到真係寧願V一槍打死佢move on算
S1 V都叫有亦正亦邪痴線婆feel 同埋又真係殺左bill
eve最尾插佢一刀都幾make scene
但S2開始打後V只係一個卑微既沉船痴線婆
最on9就係s4 eve大半季仲要發9佢脾氣咁耐唔知為咩...................
重點
係咪淨係重溫頭兩季先
如果重睇全套真係珍惜生命book定心理醫生覆診

pwb淨係想寫cat & mouse 純粹睇VE火花都夠哂做
S1E5重睇過好多次live睇第1次果陣個心情真係覺得勁好睇好笑
佢都避開12好多位留白冇深入寫
係呀 S2係最多同場所以當時都睇到好興奮
明顯見到S2好多位想重現返S1啲經典位
睇完S3S4覺得其實如果keep得返S2質素已經好好......

jodie sandra s4幕後私底下對話應該好精彩
jodie飲醉實同pwb瘋狂訴苦
未睇準備睇
聽日都幾多注目劇一齊上
S2睇V做失戀少女都好睇既
S4真係不如所謂 完全無視S3個尾 自己作新野 但寫得勁差 Eve個人設又唔連戲 每次一見到其他人向E問起V 我就覺得好好笑 全世界都知道你地咩事 但E一個單方面否認所有野 勁矛盾
尋日搵番啲interview 睇 原來S4我覺得好睇個幾個情節 全部都係Jodie 同Sandra 即興撞出黎

Btw 雖然S4爛到咁 但我都覺得Jodie 做得好好特別係中箭之後E幫手著衫個到 feel到V真係好傷心 但又唔敢做啲咩 又唔知E對佢係點 好複雜既情緒
SLOCG
講乜架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞