美劇集中討論區(68)White Lotus S2 |A Friend of the Family| GdT’s CoC

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
預祝佢fail
正呀
上神檯
我記得有人話佢似林海峰
搞到番唔到轉頭
Amazon 我平均兩三個月先join 一次, 有d戲得英文, 又好多印度片
Ellie 條女Riley仲醜, 全劇只 j Anna Torv
之前睇新聞話佢好似接受唔到突然紅咗咁多人留意自己
好驚

依家tlou呢個
想當年拍got果陣已經好多人鐘意睇佢
不過要睇下佢擔正演技係點先真
amazon唔多劇睇
間唔中先有一套好睇
自家劇唔算多 唔夠其他台打
好睇果啲又少人睇 唔多劇紅得起
淨係睇完最高質果堆之外都冇乜野睇

不過呢套新野高質
aubrey plaza既時代要黎喇
得閒可以睇下佢同olsen套ingrid goes west
佢地兩個現實互動又係好撚搞笑
條女係咪storm reid euphoria - gia 好好戲呀佢都
睇佢最近拍緊果啲相
好唔似elvis
the americans 我睇到final season個時會問定你推介咩limited series先
就係佢,搵個靚少少既唔得咩
Handmaid 都係好慢,Serena 走佬走左一半,會唔會最尾投靠June 呢?

Nick 同June 成日咁鬼容易見到,但成日都係拖拖拉拉

d 飛機咁容易收皮?應該搵top gun
未射就收皮
真係top gun先搞得掂

幾期待serena今集之後點發展
咁快放哂水比佢走 比人打得兩巴算佢執到啦
人地當初喺gilead幾撚辛苦都走唔甩
8婆serena咁快有後門走 又咁多人幫
仲成日當自己悲劇女主角

btw nick塊面今集肥左好多
睇下你想睇咩類型
始終唔係好接受到gilead 係Canada 都咁多支持者,好似搵戲做咁。

Nick 肥左好耐啦
呢個組合
係喎
June姐都捱咗7年先走到
Serena真係唔算係咩
不過今季佢啲遭遇係睇到幾爽
幾期待之後會繼續識到啲咩仆街
mrs wheeler 每次望佢個樣好似下一秒都變白卡咁
10個有8個鏡頭都表情抽筋
暫時最吸引係佢條線
車佢走個女人似好人 但似會同serena好唔夾果type
期待最好serena繼june之後 再比呢個女人屌醒
估唔到mrs wheeler係強勢過佢老公
仲以為佢會係得個樣之後比老公恰

有冇留意mrs wheeler同serena嘈果幕
serena扯火行前幾步 高佢成幾個頭咁
如果serena全盛期返黎真係一拳就打得死個白卡婆
J ed
canada果班示威友睇到人好火
不過又真係信如果現實係咁情況都會有班自私人好似佢地咁出現
因為拖累左個國家

平時好似唔係幾覺
今集多佢近鏡close up即刻覺得塊面漲爆
睇返佢以前瘦好多
戲份又少,塊面又肥。
無啦啦有個Canadian 收埋個無身份既Serena 都得架咩?咩logic
HBO has switched off Westworld.

The network has decided to cancel the sci-fi drama after its recent fourth season.

It's an unexpected and surprising fate for a series that was once considered one of HBO's big tentpoles – an acclaimed mystery box drama that racked up 54 Emmy award nominations (including a supporting actress win for Thandiwe Newton).

https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-news/hbo-cancels-westworld-1235255955/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞