美劇集中討論區(68)White Lotus S2 |A Friend of the Family| GdT’s CoC

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
https://www.instagram.com/p/CkjaiDnrq-Q/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

一起身就見到ww收咗皮估唔到咁都頂唔到最後一季
好唏噓
今季完得幾好,以為會回勇
以前同got並列神劇
後者起碼都有前傳可以彌補
唔意外
個劇情都冇咩再develop落去 再拍都係翻兜舊嘢
唏噓
時光倒流返S1果年同人講westworld幾年後會比hbo斬
早兩星期前先追埋第四季
估唔到就沒有以後了
係喎,係lobby到勁大聲講野
一見到個2條女就發癲
好好笑
James咁樣露鳥
佢係餐廳趕助手走個到又係好正
Blm上季都似呃蝦條喎,都係見骨灰嬸疊水先死痴我覺得
骨灰嬸點解咁有錢,去旅行都帶助手
個助手好似zoey deutch,不過助手應該俾孫仔溝
HOTD雖然好睇,但無左milly alcock硬係差咁啲
White Lotus會追呀,但仲有咩睇
意大利人係咁七情上面
開咗Industry嚟睇 覺得好似ibank版gossip girls咁
Manifest S4
一開連續睇左五集
睇完severance覺得好正 仲有咩好睇樓主有冇睇過patriot
The Crown Season 5 好似好多劣評

睇緊a friend of the family ep7
個老豆同老母其實都好癲
老豆講2句就發牌氣
老母之前仲係咁同變態B keep住聯絡
真嘔血
不過變態B其實都幾醒
避開哂D 可以charge佢嘅手段
以為喺camper van到jan終於發覺有唔妥
屌原來淨係緊張

old bob 真人原來44歲仲要係tom hanks個仔
劇入面老多20歲

Manifest Ben and Savi
Chucky真係好好睇
Season 2第一集已經殺左主角個細佬

題外話,有冇巴絲有睇Netflix套Bling Dubai ??
淨係睇左trailer, 掂唔掂?
都係D八掛是非真人show(劇?)
節奏明快,當睇下D奢華野

第一次覺得佢靚
平時佢個短髮look 真係
劇入面都唔夠細個版/dany 靚,就連helena 都靚過佢,冇諗過反而咁樣嘅佢幾好睇
Emma darcy?
係呀
d comment 話係佢

利申我面盲睇咗十次先認得出
最近個班唔似係支持gilead 純粹係唔想加拿大收refugees
似係想反映現實
但好似有啲格硬嚟
講真好多時反移民都係另一個種族 可能因為歧視/文化差異太大
美加應該算好接近 現實中都勁多美國人係加拿大啦
唔知finale點收尾,劇情上好似無咩推進
我係想講個d support gilead centre 嗰啲人

反難民有啲誇張,即係要推返d人入gilead 先開心?gilead 咁勁美國都食左,唔差在食埋Canada 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞