美劇集中討論區(68)White Lotus S2 |A Friend of the Family| GdT’s CoC

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
今季劇情線好過上季好多,唔知有冇第三季,但結局尚算完滿,收貨了

搵我?
追左陣舊post 見到有人係S3個陣話 in Laura we trust想講你地勁燈
已經唔記得上季劇情,有無速讀sheshe?
因為條8婆S3寫左果兩集
所以大家當時有希望
結果S4撚狗

Maya正啲,Phoebe太花瓶
酒店職員話唔止一個人死,唔知會死幾多個
意粉囡高質
G BLM Harper老公 孫仔大熱
s1 2有睇S3一早down晒,但仲未睇
hotd time jump得太多,開始對啲角色入局,佢又轉人要重生入多次,我覺得尾幾集高質同埋之後幾季都會fix咗依班人去拍
又幾搞笑喎Bookmarked
睇完S3 但覺得好似冇睇過野咁所以我睇埋S4(不過靜係睇有V既戲份) 記得你地既忠告 所以我既結局係

不過班編劇都幾勁 靜係睇V我都覺得S4好悶
真心係悶到抽筋
S4完全好似冇重點咁 寫到一岩一忽咁
睇左好多Jodie既訪問 但S3 同S4個陣佢係唔係冇乜宣傳S1 2 相對上多好多
講起又掛住Jodie bb
真係得頭2季幾好
s3你講得好啱
2位主角變配角咁
年頭我哋s4睇到集集叫救命
完全想像到S4追live 個陣你地既心情
頭兩集好難睇 又唔夾S3個尾 扮耶穌但完全唔好笑 我直程登演員難受
之後每一集都唔知自己睇左啲咩
係V E 相處既moment叫正常啲 但個感覺已經唔同左迷茫V冇哂S1個種charm
諗番轉頭其實S2完真係最好 再加S3 V屋企人個集做special就算夠
BB好nice
I have a thing for bathroom actually

如果去廁所打佢尖 大家知有咩後果
套野算高質 , 仲有cobie smulders做老母
現實係兩個都les ? 套野好似個個都les咁, 一個靚仔都無
Tegan比Sara 闊面, 好容易認, 不過身為twins, 無理由sense唔到Phoebe同S係couple , 太唔真實, 明顯Maya都sense到。Sara 似鍾意埋Ali
Phoebe有d似人妖, 我鍾意Maya多d, ending無尾, 唔知有無第二季
Sara真人岩岩生左個仔
其實唔識
係開始睇套劇先知based on佢地

但咁樣反而希望係寫實啲起碼佢地可以親自講返自己個故仔
如果死左會容易比人加鹽加醋
老母好型好靚
sara好似未同phoebe散之前已經開始𥄫女
佢都留意左ali好耐
人妖我進度仲係phoebe sara比佢老母發現果集
phoebe睇佢真人有d相係怪怪地 但睇睇下又幾靚女
maya人設咁討好
但我睇到少少劇透
Phoebe有啲似trans嗰個zion moreno
Sara初時連Lili 都𥄫

送上PM合照一幅,睇落似怪怪地又講唔出點怪
咁我諗我覺得phoebe靚過zion啲
可能佢個樣英氣啲搞到有d似男人
個誤會好少女漫畫
吓如果咁樣唔開S2想屌爆amazon喎

anyway覺得兩個gf都算好高質好彩係twins
一人一個唔洗爭

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞