LIHKG 箍牙集中討論區5

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
隠適美
天生下排少左一隻牙
醫生又話如果我剝多隻既話塊面會好凹
箍完都唔會對中線
有冇既打係康齒堂整?
手勢同價錢點?
同埋想問下有輕微倒及係咪可以改善到?
唔該左巴絲打先
有冇既打係康齒堂整?
手勢同價錢點?
唔該左巴絲打先

游醫ok其他唔知 價錢要睇你排牙點 你去左睇一次就知價 同埋會知改唔改善到
想知多d可以tg我
https://t.me/fatfatfatfatfat
隠適美
天生下排少左一隻牙
醫生又話如果我剝多隻既話塊面會好凹
箍完都唔會對中線

天生少左一隻牙好難對返中線
除非剝多隻牙,但無啦啦剝多隻又唔知箍出黎咬合有無問題同上排會唔會比下排太
(純9up😂)
有冇既打係康齒堂整?
手勢同價錢點?
唔該左巴絲打先

感覺去呢間要搵返游醫生先好,其他都係打份工可以話唔做就唔做咁,都唔知到時個case會點。但指明搵佢又要加$7000,佢又唔係專科,加加埋埋好似差唔多收成專科價咁濟
我都想cool, 倒及5mm到(左右各凸出一個犬齒位)

食野乜都咬唔細要成舊放入口好辛苦
啲人又話我講野唔正笑得又奇奇怪怪
最頂唔順既係去比人恥笑我要去整容
你估我想咁架咩屌你老母

我想問下倒及連手術$55000,2-3年,算係咩價位

利申:21 歲,之前去過好多間牙醫問過,全部都趕我去專科,得一間專科好態度開價比我

佢話55000封頂,做完手術埋尾個年就唔洗再比錢

55000淨係cool牙?手術要第二個專科醫生做喎,佢冇可能報到價俾你

公院做手術

咁$55,000算平,我唔係手術cool牙,只係普通剝牙cool牙都要$65,000 ,你仲要係成人,理論上要用更長時間所以收費應該會比青少年再貴啲

巴打都係倒及牙?
有無人都係荃灣荃昌中心地下鍾天欣果到箍過牙
係咪得我一個覺得箍完都仲係有啲位唔齊
岩岩consult完陳志菲,隱適美38000,療程年半左右
醫生講剩係整返齊下惡,朋友都話呢個duration多數細執
但係我主要問題係個口成日合唔埋 + 大笑露牙肉
奈何對門牙係牙套黎,上面好難搞

結論係請問仲有冇合理收費既醫生介紹?
ps. 陳志菲好溫柔,唔識鬧人
有冇人箍緊牙,就牙鬆?
我隻門牙鬆鬆地,可以上下移動到
正唔正架
有冇人箍緊牙,就牙鬆?
正唔正架

有冇照過xray睇下有冇牙根過短?
快啲去問下醫生
有冇人箍緊牙,就牙鬆?
正唔正架

之前都好似有巴絲有呢個問題
話啲牙郁緊所以會鬆 盡量唔好搞佢
如果擔心最好都係比牙醫睇睇
有無人 e既時候 上下門牙係掂唔到

我倒及得好嚴重下

大家箍隱適美幾錢?
係咪越嚴重會越貴?
有冇巴絲有醫生介紹?

Dr Nicholas Tsang $38000
不過我無剝牙,剝牙case就貴d

Dr Nicholas 有無介紹人優惠???
Tg: https://t.me/mmmrun
Thanks 絲打

我係呀, 唔洗e都有成8隻突左出黎(下排4隻門牙同2隻犬齒+2隻大牙)
大家箍隱適美幾錢?
係咪越嚴重會越貴?
有冇巴絲有醫生介紹?

Dr Nicholas Tsang $38000
不過我無剝牙,剝牙case就貴d

Dr Nicholas 有無介紹人優惠???
Tg: https://t.me/mmmrun
Thanks 絲打

咁岩我今日都去左,我都係樓上巴打介紹
有冇人箍緊牙發現自己有多生齒?

正常箍牙前唔係要照xray嫁咩?
無理由箍箍下先知嫁
如果啲牙疏疏地 箍牙大概幾錢倒?定係一樣價架?
有冇住將軍澳既人推介下牙醫?
我排牙正面睇個陣都叫齊 但側面睇就哨(兔仔牙)同埋下排有2,3隻牙前後生
想問下呢啲唔算嚴重嘅要箍係咪都要2年up?

正常箍牙前唔係要照xray嫁咩?
無理由箍箍下先知嫁

我就係箍之前照xray醫生話唔會生智慧齒出黎 因為無位 但宜家箍箍下就生緊出黎
我排牙正面睇個陣都叫齊 但側面睇就哨(兔仔牙)同埋下排有2,3隻牙前後生

要睇你使唔使剝牙 但應該唔使2年up

要睇你使唔使剝牙 但應該唔使2年up

唔該曬你
如果啲牙疏疏地 箍牙大概幾錢倒?定係一樣價架?
有冇住將軍澳既人推介下牙醫?

如果只係疏而箍應該唔洗剝牙,無會平d既
我個醫生無剝牙就$38000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞